Trampovi osvajaju Kinu: Donaldova unuka je potpuni hit kineskog interneta! (VIDEO)
Foto: instagram / ivankatrump

simpatična diplomatija

Trampovi osvajaju Kinu: Donaldova unuka je potpuni hit kineskog interneta! (VIDEO)

Ćerka novoizabranog predsednika SAD Ivanka Tramp, još pre četiri godine je za kineske medije rekla da njena ćerka uči Mandarinski od svoje dadilje Kineskinje
Objavljeno: 15:14h

Ona ima samo pet godina a lako bi mogla da postane najveći diplomatski poen Donalda Trampa u Kini! Video snimak na kome se vidi Trampova unuka Arabela Kušner kako recituje poeziju na kineskom pravi je viralini internet hit u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom predsedničke kampanje, Tramp je prosuo lavinu teških reči na račun Kine pa se sada recitovanje poezije na čistom mandarinskom tumači kao skriveni znak naklonosti izabranog predsednika SAD prema toj zemlji.

Mala Arabela, na snimku, nosi malu crvenu balsku haljinu sa kineskim motivima, dok recituje stojeći na stolu. Na zidu iza nje vidi se kineski znak za sreću.

- Arabela je htela da napravimo malu žurku za Kinesku novu godinu prošle nedelje. Prigodno se sredila i recitovala pesme za Džereda, Džozefa i mene - napisala Trampova ćerka Ivanka u komentaru na Instagramu.

Ivanka je još pre četiri godine magazinu South China Morning Post rekla da njena ćerka uči Mandarinski od svoje dadilje Kineskinje.

Pojava ovih snimaka na izavala je veliki broj, uglavnom pozitivnih, komentara na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

(Espreso.co.rs / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.