Da li je ovo najbolji muž na svetu? Ono što je uradio za svoju ženu, oduševilo je ceo svet! (FOTO)

ljubav uvek pobeđuje

Da li je ovo najbolji muž na svetu? Ono što je uradio za svoju ženu, oduševilo je ceo svet! (FOTO)

Libi je izgubila veći deo malog prsta leve ruke u bizarnoj nesreći dok je zatvarala vrata u kući u martu ove godine
Objavljeno:

Status na Facebooku o savršenom mužu koji je podielilo 121.386 ljudi

Facebook
Zaobiđi ga, njega ne možeš da smuvaš (FOTO) (GIF) Medicinska sestra Libi Sanders iz Džespera u američkoj saveznoj državi Arizoni nije ni sanjala da će fotografija njene i suprugove manikure postati viralni hit na društvenim mrežama
Facebook
Libi je izgubila veći deo malog prsta leve ruke u bizarnoj nesreći dok je zatvarala vrata u kući u martu ove godine. Iako se ova medicinska sestra iz Arizone pomirila s činjenicom da ga više nema, priznala je svom suprugu da se povremeno oseća loše zbog svog gubitka – na primer kada lakira nokte. "Ovo je čovek za kojeg sam se udala... Lakirala sam nokte jednom prilikom i komentarisala kako uvek zaboravljam kada to radim da više nemam malog prsta na levoj ruci. Met je rekao: Ja ću biti tvoj zamenski mali prst. Do kraja naših života možeš ga lakirati, pa sam to učinila. Ne mogu zamisliti slađeg i ljubaznijeg muškarca. Nema reči koje mogu opisati našu ljubav" napisala je u statusu. Na prvoj fotografiji prikazana je njena šaka i suprugova ruka s nalakiranim malim prstom, a na drugoj fotografiji Libi je ispružila preostale prste svoje leve ruke kako bi se videla cela manikura u neonski zelenoj boji. 'Volim! Muškarci koji su istinski zaljubljeni u svoje prekrasne žene su najbolji. Ali teško se nalaze, zar ne?' Samo je jedan od pozitivnih komentara ostavljenih ispod ovog dirljivog statusa koji je podelilo u samo nedelju dana više od 121 hiljade ljudi,.
Facebook
Celi slučaj je urodio i zanimljivim humanitarnom projektom u sklopu kojeg će Libi i Met Sanders lakirati nokat na malom prstu po simboličnoj ceni od jednog američkog dolara, a sav će prikupljeni iznos otići u humanitarne svrhe. (Espreso.co.rs / Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.