NAJLAKŠI NAČIN DA ZARADITE 130.000 DOLARA: Kompanija objavila neverovatan konkurs, radi se o ROBOTIMA!
Ilustracija, Foto: AP

DA LI BISTE PRISTALI?

NAJLAKŠI NAČIN DA ZARADITE 130.000 DOLARA: Kompanija objavila neverovatan konkurs, radi se o ROBOTIMA!

Iako kompanija koja je došla na ovu ideju još ne želi da otkrije svoj naziv, najavili su da će više informacija uskoro biti dostupno javnosti

Objavljeno:

Britanska kompanija Geomiq objavila je vest o mogućoj saradnji sa kompanijom za proizvodnju robota u okviru projekta u kojem se traže muškarci i žene koji će svoje lice "pokloniti" robotima, za šta bi dobili 130.000 dolara.

Dizajneri iz ove dve kompanije kažu da nude 130.000 hiljada dolara za prava korišćenja vašeg lica. Svi koji žele da učestvuju mogu da se jave na njihovu e-mail adresu: faces@geomiq.com.

Iako kompanija koja je došla na ovu ideju još ne želi da otkrije svoj naziv, najavili su da će više informacija uskoro biti dostupno javnosti, prenosi portal Brajt Sajd.

Prema rečima zaposlenih u Geomiqu, na ovom projektu se radi već pet godina, a dobio je veliku finansijsku podršku ulagača, prenosi Klix.ba. Dodaju i da će poseban tim odabrati ljude koji će proći u uži izbor projekta, a zatim ih kontaktirati i objasniti im o kakvom se tačno projektu radi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.