Opasne Gugl pretrage: Znamo da volite Keli Bruk, ali pazite da vas ne zarazi! (FOTO) (VIDEO)

OMILJENI MAMAC HAKERA

Opasne Gugl pretrage: Znamo da volite Keli Bruk, ali pazite da vas ne zarazi! (FOTO) (VIDEO)

- U istraživanju "Intel Sekjuritija" navodi se kako na Gugl pretrazi mogu da se pronađu mnoge informacije i podaci, te kako se na internetu kriju i mnoge opasnosti poput virusa
Objavljeno: 18:47h

Rezultati jedne britanske studije su pokazali da je na Guglu "najopasnije" pretraživati Keli Bruk, jer tako korisnici vrlo lako mogu da se zaraze virusom, prenosi Anadolu Agencija. Sofija Vergara i Irina Šajk su 0 za nju! Posle seksi striptiza ove cice, zaboravićete druge žene! U istraživanju "Intel Sekjuritija" navodi se kako na Gugl pretrazi mogu da se pronađu mnoge informacije i podaci, uz naglasak kako se na internetu kriju i mnoge opasnosti poput virusa.

Dodaje se da je na Guglu "najopasnije" pretraživati britanskog modela Keli Bruk, jer je, kako se navodi, njeno ime hakerima omiljeni mamac.

Zbog ovoga ćete poželeti plus sajz figuru: Pogledajte koliko su lepe (FOTO) (VIDEO) Na listi "najrizičnijih imena" još se nalaze fotomodel Kejti Prajs, britanski televizijski voditelj Nik Grimšo, pevačica Rita Ora, potom čuvena "Poš" - Viktorija Bekam, te supruga princa Vilijama Kejt Midlton, glumac Idris Elba, engleski fudbaler Frenk Lampard, novinar i pisac Džeremi Klarkson i glumac Tom Hardi. (Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.