GEDŽET KOJI MORATE IMATI: PRVI PAMETNI KONDOM beleži BAŠ SVE - trajanje odnosa, brzinu, poze, polne bolesti! (FOTO)
Foto: British Condoms

HIT!

GEDŽET KOJI MORATE IMATI: PRVI PAMETNI KONDOM beleži BAŠ SVE - trajanje odnosa, brzinu, poze, polne bolesti! (FOTO)

"Pametni kondom" je lagan, otporan na vodu, a opremljen je nano čipom kao i Blututom

Objavljeno:

Pametini telefoni, satovi, televizori, frižideri...u današnjem svetu brojne nežive stvari postaju "pametne" pa je vreme da se opamete i - kondomi. Zastupnici prvog "pametnog kondoma" i.Con, kompanija "British Condoms", tvrdi da njihova uzdanica samo što nije ugledala svetlo dana.

Za 80,99 dolara (oko 8.000 dinara), kolika mu je cena, ovaj revolucionarni "kondom" meriće koliko ste kalorija potrošili tokom seksa, koliko ste bili brzi, koliko je odnos trajao, u kojim pozama ste vodili ljubav, kolika vam je temperatura tela...Osim toga, i.Con vam može otkriti i da li imate neku polno prenosivu bolest, poput hlamidije ili sifilisa.

Iako ga upravo tim imenom vole zvati, i.Con nije kondom u pravom smislu reči. Reč je zapravo o prstenu koji se stavi na koren penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom.

Kao i svi drugi moderni uređaji, i ovaj se može spojiti sa smartfonom pa postoji zabrinutost da bi neki i.Con mogli da hakuju i iskoriste ga kako bi drugim ljudima "virili u krevet".

foto: British Condoms

- Sve informacije koje skupimo od korisnika su anonimne, držaćemo ih u strogoj tajnosti. Ipak, korisnici će imati mogućnost deljenja svojih "postignuća" s prijateljima ili, ako to žele, s celim svetom na društvenim mrežama, ističu u kompaniji dodajući da je njihov novi proizvod već naručilo 90.000 ljudi.

"Pametni kondom" je lagan, otporan na vodu, a opremljen je nano čipom kao i Blututom. Glavna svrha mu je poboljšanje seksualnog života onome ko ga nosi, piše Daily Mail.

foto: British Condoms

i.Con ima garanciju od godinu dana, a puni se kao mobilni telefon - preko USB ulaza. Nakon punjenja do kraja, baterija može da traje od šest do osam sati.

- Našim izumom dali smo novi zamah razvoju nosivih gadžeta. Kako uvek želimo da promovišemo siguran seks, ponosni smo i što je i.Con opremljen indikatorom za polne bolesti, rekao je Aron Slater iz "British Condomsa", onlajn trgovine preko koje će ovaj gadžet ekskluzivno biti dostupan.

Službeni izlazak i.Cona na tržište očekuje se tokom decembra.

(Espreso.co.rs / 24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.