FATALAN IZAZOV: Nova igra među klincima ostavlja stravične posledice! Roditelji, odmah pregledajte ruke vašoj deci! (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen

STOP LUDILU

FATALAN IZAZOV: Nova igra među klincima ostavlja stravične posledice! Roditelji, odmah pregledajte ruke vašoj deci! (FOTO)

Izazov je da deca na golu kožu stave so i led, ali nisu svesna da so snižava temperaturu leda zbog čega na koži nastaju prvo crvenilo, potom oteklina, a u kratkom vremenu može prouzrokovati i opekotine drugog stepena.
Objavljeno: 12:10h

Često se pitamo ko izmišlja sve trendove koji se šire društvenim mrežama? Setite se polivanja hladnom vodom, bilo je i vezivanja selotejpom, pa čak i izazova vešanjem, koji je odneo nekoliko života... Čak ni to nije bilo dovoljno da se prestane s tim. Zašto?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poslednji u nizu je izazov ko duže može da izdrži s ledom i solju. Izazov nije novijeg datuma, ali se raširio među tinejdžerima. Kao i svi ostali, potencijalno je prilično opasan. Na to je nedavno upozorilo nekoliko roditelja s ciljem da drugi roditelji svojoj deci objasne šta im se s ovim izazovom može dogoditi. Jer iako na prvu ne izgleda tako strašno, povrede mogu biti jako bolne.

Izazov je da deca na golu kožu stave so i led, ali nisu svesna da so snižava temperaturu leda zbog čega na koži nastaju prvo crvenilo, potom oteklina, a u kratkom vremenu može prouzrokovati i opekotine drugog stepena. Dakle, ne samo da boli već može ostaviti doživotne ožiljke samo zato što su klinci odlučili da se takmiče "ko je više kul".

O ovom "trendu" raspravljalo se nedavno i u britanskom The National Society For the Prevention of Cruelty to Children in the United Kingdom, gde su posebno pozvali roditelje na oprez s obzirom da su se društvenim mrežama opet počele deliti fotografije "hrabre" dece i njihovih odrađenih izazova.

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.