ČUDO OD TELEFONA: Zaboravite Ajfon i Samsung, IGRU PREUZIMA GUGL! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

GOOGLE PIXEL

ČUDO OD TELEFONA: Zaboravite Ajfon i Samsung, IGRU PREUZIMA GUGL! (FOTO) (VIDEO)

Sa zadnje strane Google Pixel ima staklenu ploču koja zauzima oko trećine površine, a tamo se nalazi i veliki okrugli čitač otisaka prstiju
Objavljeno:

Google pametni telefoni Pixel i Pixel XL uskoro će se naći u prodaji, a novinar Wireda specijalizovan za gedžete proglasio ih je najboljim mobilnim telefonima na svetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Cena telefona iznosi 650 dolara za Pixel odnosno 770 dolara za Pixel XL. Biće dostupan u plavoj, crnoj i srebrnoj boji sa 32 ili 128 GB prostora (bez ulaza za memorijske kartice), a Dejvid Pirs testirao je XL verziju.

foto: Espreso

Porše među telefonima! Jedini mobilni koji će svakim danom biti sve BRŽI! (FOTO) (VIDEO)

Google asistent

Nedugo nakon što je u ruke dobio svoj Pixel XL, Dejvid Pirs putovao je u Kolumbiju, a to je bio savršeni način za testiranje Google asistenta koji mu je služio kao vodič, prevodilac i istraživač.

- Znao je gde treba da idem, kako da dođem do tamo i kako da se vratim nazad - tvrdi Dejvid. Dodaje kako mu je otkrio i detalje o čuvenom Simonu Bolivaru, a znao je dovoljno da objasni recentne proteste na trgu koji nosi njegovo ime. Ipak, Googleo odgovor na Siri i Alexu s konkurencijom deli i neke probleme.

- Probudi me 30 minuta pre nego što treba da krenem na aerodrom - dao je Dejvid zadatak asistentu. Iako je imao sve potrebne informacije, asistent u tome nije uspeo. U kasnijem pokušaju, asistent je namestio alarm sedam sati pre leta i dokazao kako još uvek ima puno prostora za napredak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.