Porše među telefonima! Jedini mobilni koji će svakim danom biti sve BRŽI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Giphy

Huawei Novotarija

Porše među telefonima! Jedini mobilni koji će svakim danom biti sve BRŽI! (FOTO) (VIDEO)

Dočekali smo Huawei Mate 9, trenutno najjači pametni telefon
Objavljeno: 15:56h

Huawei je tokom svoje prezentacije Mate 9 serije telefona gotovo sve iznenadio predstavljanjem zanimljivog Huawei Mate 9 Porsche Design modela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odeljenju popularnog proizvođača automobila, fokusiranom na modu, nije strano kreiranje telefona, ali je ovo prvi put da sarađuje sa kompanijom Huawei. U kreiranju Mate 9 Porsche Design telefona su učestvovali brojni poznati brendovi, među kojima je još jedan nemački - Leica je zadužena za domen fotografije na uređaju.

foto: Printscreen youtube/Huawei Mobile

Huawei Mate 9 Porsche Design je limitirana edicija, a radi se o manjem uređaju u odnosu na standardni Mate 9. Telefon ima zakrivljeni 5.5-inčni displej, a nudi oštriju QHD rezoluciju (534 ppi) i AMOLED tip ekrana. Ovaj model je i tanji i lakši od standardnog, sa 7,5 milimetara debljinom i težinom od 169 grama. Međutim, i pored ovoga zadržava istu bateriju od 4000mAh.

Fablet pokreće isti Kirin 960 čipset, ali dolazi sa više RAM memorije i skladišnog prostora u odnosu na standardni model (6GB RAM-a i 256GB interne memorije). Porsche Design model zadržava isti sistem kamera - dve na poleđini (12MP u boji i20MP monohromatska) sa opcijom 4K video snimanja, Hybrid Zoomom) i prednju kameru od 8MP.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.