Top 10 aplikacija koje ubijaju vaš android! (FOTO)

zašto su tako spori

Top 10 aplikacija koje ubijaju vaš android! (FOTO)

Izbegavajte Snapchat, Tumblr i još nekoliko aplikacija, evo i kojih
Objavljeno: 15:52h

Android uređaji rade na velikom broju konfiguracija, ali čak i one najjače često imaju problema s performansama, od korišćenja previše CPU, potrošnje previše memorije ili pražnjenja baterije brže nego što ona može da se napuni. NAJJEFTINIJI: Amazon predstavio najnoviji hit-proizvod, tablet Fajer​ Kompanija za sigurnost računara AVG objavila je spisak aplikacija koje najviše usporavaju Android operativni sistem. Aplikacije su podeljene na dve grupe, one koje pokreće sam korisnik i one koje se automatski pokreću i rade u pozadini.

AVG

Android najviše usporava Snapchat, aplikacija koju pokreće sam korisnik. Snapchat istovremeno koristi kameru, Wi-Fi ili mobilnu mrežu za prienos podataka i GPS. Čak je uspeo da zameni Facebook kao glavnog ubicu performansi na Androidu. Druga potpuno neočekivana aplikacija je Tumbler, koja uzima najviše podatake, više nego Netflix i Spotify zajedno. Androidu nije namera pretravi korisnike androida, navodi se u izveštaju. Umesto toga, namera mu je da opremi korisnike znanjem o tome koje aplikacije treba izbegavati poput kuge.

AVG

Nažalost, njihova prisutnost na AVG-ovoj top listi implicira da su to istovremeno jedne od najkorišćenijih i najpoželjnijih aplikacija, pa se verovatno neće svi korisnici u potpunosti služiti ovim uputstvima. (Espreso.co.rs / Izvor: net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.