Ne propustite velike popuste na HONOR uređaje
Honor uređaji, ilustracija, Foto: Promo

HONOR

Ne propustite velike popuste na HONOR uređaje

Kraj novembra rezervisan je za popuste, te u periodu od 23. do 29. novembra možete obradovati drage osobe nekim od sniženih HONOR proizvoda

Objavljeno:

Godinama unazad kraj novembra rezervisan je za praznik kupovine, Black Friday ili Crni petak koji je poznat kao dan najvećih popusta. Ali, ne morate čekati poslednji novembarski petak da biste obradovali drage osobe ili sebe poklonima, jer vam HONOR omogućava čak celu nedelju popusta koja traje od 23. do 29. novembra.

foto: Promo

Ova neverovatna akcija globalnog tehnološkog brenda nudi vam mogućnost da kupite proizvode po sniženim cenama od čak 30%, koji će vam olakšati život i svakodnevnicu poput njegovih mobilnih telefona, pametnih satova i narukvica, bezičnih slušalica.

Četiri sjajna telefona, sa karakteristikama koje oduševljavaju, možete pronaći po sniženim cenama tokom ove nedelje. Na vama je samo da se odlučite između smartfona atraktivnog dizajna sa trostrukom kamerom, 9A modela koji poseduje 6,3" FullView dispej, izvanrednih 9X i 9X Lite smartfona sa kojima ćete moći da zabeležite svaki trenutak, i 9X Pro mobilnog telefona, sa 48MP trostrukom kamerom, Kirin 810 setom čipova i sistemom tečnog hlađenja.

Pored ovih uređaja, HONOR nedelja popusta donosi i snižene cene pametnih satova, koji će vam svojim funkcijama pomoći u misiji očuvanja zdravlja i omogućiti vam da svakog dana budete fižički aktivni zahvaljujući različitim režimima treninga. HONOR Magic watch 2 i HONOR Watch ES nesumnjivo će postati vaši saveznici u užurbanoj svakodnevnici, ali i avanturama. To se odnosi i na HONOR Watch GS Pro, pametni sat sa robusnim dizajnom idealnim za sve moderne istraživače jer njegova baterija traje do 25 dana i napravljen je tako da izdrži najsurovija okruženja što je i potvrđeno putem 14 različitih MIL-STD-810G testova.

foto: Promo

A za zabavu u pokretu, otkrijte i HONOR pametnu narukvicu Band 5 i bezične slušalice Magic Earbuds, koje filtriraju neželjenu buku iz okruženja i donose novi zvuk vašim omiljenim pesmama.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i u ovlašćenim maloprodajama pronađite proizvode koji će pratiti vaš životni stil.

O HONOR-u

HONOR je vodeći tehnološki brend za mlade širom sveta, nastao u doba razvoja mobilnog interneta i oblikovan revolucionarnim tehnologijama nastalim iz nepokolebljivog fokusa kompanije na ulaganje u istraživanje i razvoj. Koristeći sve mogućnosti u eri 5G i veštačke inteligencije, HONOR teži da stvori inteligentni novi svet za mlade razvojem pametnog ekosistema življenja koji će inspirisati kulturu mladih. HONOR će nastaviti da se izdvaja pronalaženjem zabave u inovacijama, tech chic lifestyle proizvodima i konstantno rastućom zajednicom svojih korisnika.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.