Razočarenje?! Novi Ajfon bez dve najveće promene (FOTO) (GIF)
Foto: 9to5Mac

SPREMNI ZA SEDMICU?

Razočarenje?! Novi Ajfon bez dve najveće promene (FOTO) (GIF)

Novi Ajfon je ultra brz, ima superiorno izdržljivu bateriju, bolju kameru i ekran. Šta nema?
Objavljeno: 11:31h

Zašto je Ajfon to što jeste? Postoje jeftiniji, kompleksniji, pa možda i lepši telefoni. Šta bi, sem toga da je postao malte ne statusni simbol, moglo da objasni što i dalje drži primat u svetu pametnih telefona? Ovo smo čekali: Pogledajte prvu fotografiju iPhone 7 (FOTO) Da to ne bi bila dilema, pobrinuo se Eplov tim stručnjaka, koji je od nove "sedmice" napravio pravu zver! Novi Ajfon je ultra brz, ima superiorno izdržljivu bateriju, bolju kameru i ekran.

Ipak, neće sve što su najavili na kraju i biti na njihovom proizvodu. Kako je sveže potvrđeno, ove dve velike promene ipak će sačekati neke bolje dane:

1. Dualna kamera Tačno je, Ajfon 7 imaće mnogo bolju kameru, ali ne kao edicija Ajfon 7 Plus. Prvi ipak neće imati duplu kameru, novitet koji su već uveli LG i Huavei. Biće ga samo na Plus varijanti.

foto: 9to5Mac

2. Pametnije povezivanje Verovalo se da će novi Ajfon imati opciju za još brže povezivanje na net, kao i povezivanje drugih dodataka. Radi se o eksternom dodatku u obliku tri tačkice, koji se nalazi na zadnjem, donjem delu telefona. I ovo će takođe samo da bude samo na Plus verziji.

foto: 9to5Mac

Zbog ove dizajnerske promene svi se vesele iPhoneu 8! (VIDEO) Pored toga, običan Ajfon 7 i Ajfon 7 Plus razlikovaće se u veličini (4.7 inča naspram 5.5) i RAM memoriji (50% više).


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.