AKO VAM JOŠ NIJE STIGLO OVO NA TELEFON, SAMO SAČEKAJTE: KORISNICI MOBILNIH ZABRINUTI ZBOG PORUKE KOJU SU DOBILI!
korisnici mobilnih telefona, Foto: Beta / Dragan Gojić

obavštenje koje šokira

AKO VAM JOŠ NIJE STIGLO OVO NA TELEFON, SAMO SAČEKAJTE: KORISNICI MOBILNIH ZABRINUTI ZBOG PORUKE KOJU SU DOBILI!

Svi korisnici pametnih i smart telefona dobili su ovu misterioznu poruku

Objavljeno:

Velikom broju korisnika Samsung Galaksi telefona tokom ove nedelje stigla je neobična poruka. Mnogi su se zbunili, a neki i zabrinuli kada su je dobili, o čemu su pisali i na društvenim mrežama. Zato su predstavnici ove kompanije morali da objasne o čemu se radi.

Naime, korisnici tih telefona dobili su poruku u kojoj je pisao broj "1" od aplikacije "Find My Mobile", koja omogućava korisnicima da prate lokaciju svog telefona. Međutim, kada bi kliknuli na obaveštenje, ono bi nestalo.

- Nikad ranije nisam koristio ovu aplikaciju. Nisam znao ni da je imam na telefonu. Počinjem da se brinem da mi je neko hakovao telefon ili uradio nešto slično - napisao je jedan od korisnika na Tviteru i pokrenuo veliki broj komentara onih koji su dobili isto obaveštenje.

Iz Samsunga su se oglasili kada su teorije počele da se razvijaju na internetu, objasnivši da je došlo do greške koja nije opasna. Na nalogu korisničkog servisa Samsunga iz Velike Britanije na Tviteru je objavljeno da je u pitanju posledica testa koji nije uspeo, piše CNN.

- Obaveštenje u aplikaciji "Find My Mobile" greškom je poslato određenom broju korisnika Samsung Galaksi telefona. Uveramo vas da ovo obaveštenje ni na koji način ne škodi vašem telefonu - navodi se u objavi.

Obaveštenje je stiglo na telefone Samsung Galaksi Nout 10, Nout10+, S9, S10 i Galaksi Z Flip.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.