KAKO DA ZNATE DA LI VAS JE NEKO BLOKIRAO NA WHATSAPP-U? Jednostavno je, a druga osoba ne može da provali!
Blokirani ste?, Foto: Profimedia

kORISNO!

KAKO DA ZNATE DA LI VAS JE NEKO BLOKIRAO NA WHATSAPP-U? Jednostavno je, a druga osoba ne može da provali!

Imate nekoliko opcija!

Objavljeno: 29.01.2020. 20:26h

Nikome nije drago da završi na nečijoj block listi, ali ponekad je još gore pitati se je li vas neko blokirao. Srećom, postoje lagani načini da proverite je li vas neko blokirao na WhatsAppu, piše Business Insider.

Ako sumnjate da vas je neka osoba blokirala, prvo što trebada uradite je da pogledati kad je osoba zadnji put registrirana na WhatsAppu (last seen). Ako to ne možete videti, moguće je da ste blokirani, no moguće je i da osoba jednostavno ima isključenu tu opciju.

Sledeće što možete proveriti je njena profilna slika. Ako je osoba već neko vreme nije promenila, a do sad ju je često menjala, moguće je da ste blokirani i da vidite samo poslednju fotku koju je osoba objavila pre nego što ste završili na blocku.

Za ovu ćete proveru morati biti malo direktniji. Pošaljite osobi poruku. Ako se pokraj nje pojavi samo jedna kvačica, to je znak da ste vrlo verovatno blokirani. Isto tako je možete probati nazvati. Ako ste blokirani, poziv preko aplikacije nećete moći uspostaviti.

Na kraju vam još preostaje pokušati je uključiti u neku grupu. Ako dobijete obaveštenje da to ne možete, gotovo sigurno ste blokirani.

Bonus video:

(Espreso.rs/Srbijadanas.com) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media