Uklonite sve nepotrebne aplikacije sa Android telefona jednostavno i brzo!

rešite se smaranja

Uklonite sve nepotrebne aplikacije sa Android telefona jednostavno i brzo!

Objavljeno: 19:52h

Neke aplikacije koje dolaze sa telefonom, bilo da ih je instalirao proizvođač ili operater, mogu vam biti potpuno nepotrebne. Pojedini proizvođači i operateri dozvolili su korisnicima da uklone neželjene aplikacije sa svojih uređaja.

Program Debloater vam dozvoljava da izbacite sve nepotrebne aplikacije, i ne zahteva "root" pristup. Debloater nije zvanično softversko rešenje Google Android tima, niti je delo nekog brenda ili operatera, tako da program koristite na sopstvenu odgovornost. Cilj programa je da blokira ili onemogući aplikaciju na uređaju preko komandne linije ili konzole. Ne zahteva "root" pristup, ali ćete morati da pratite uputstva i obezbedite ono što program zahteva, kao na primer Windows operativni sistem, USB drajvere i minimum KitKat Android verziju.

Najzanimljivije mogućnostima Debloatera u: - Blokira ili onemogućava aplikacije na uređaju; - Omogućava ponovno korišćenje aplikacija; - Aktivira blokirane aplikacije odjednom; - Mogućnost potpunog uklanjanja aplikacija, ukoliko imate "root". Debloater će jednostavno onemogućiti ili blokirati aplikacije treće strane. Program može da pročita sve u realnom vremenu ili direktno sa uređaja. (Espreso.co.rs / Izvor: Men's Health)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.