OVAJ MOBILNI TELEFON KOŠTA 7.000 DOLARA: A još nije ni izašao u prodaju, niti mu se znaju karakteristike!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Čist luksuz!

OVAJ MOBILNI TELEFON KOŠTA 7.000 DOLARA: A još nije ni izašao u prodaju, niti mu se znaju karakteristike!

Ono što se sa sigurnošću zna je da će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od zlata i dijamanata

Objavljeno: 21.07.2019. 21:14h
  • 2

Xiaomijev podbrend Redmi nedavno je najavio posebnu, luksuznu verziju modela K20 Pro sa dodatnom oznakom Signature edition, koja će se prodavati u ograničenoj seriji.

Iako još uvek nema zvaničnih informacija u vezi sa tehničkim karakteristikama uređaja, može se pretpostaviti da one biti iste ili slične originalu, s tim što bi možda moglo da dođe do povećanja RAM-a i interne memorije.

Ono što se sa sigurnošću zna je da će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od zlata i dijamanata. Redmi je u saopštenju posebno naglasio da ovde neće biti u pitnaju pozlaćeno, već kućište u potpunosti izrađeno od zlata.

Na osnovu toga se može zaključiti da će ovo, najverovanije, biti prvi Redmi koji neće biti dostupan svima.

Inače, u izradi samog kućišta zlato će biti mnogo više zastupljeno, dok će od dijamanata biti dizajnirano slovo - K, koje predstavlja zaštitni znak cele serije.

Redmi K20 Pro Signature edition će biti proizveden vrlo ograničenoj seriji od samo 20 primeraka, a na koji način će kupci biti birane za sada nije poznato.

U svakom slučaju, oni koji budu u prilici da kupe prvi "zlatni Xiaomi ikada", za to zadovoljstvo će morati da izdvoje oko 7.000 dolara, odnosno oko 6.230 evra.

BONUS VIDEO:

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media