Prvi telefon na svetu koji ima termalnu kameru! (FOTO)

Špijuni slave

Prvi telefon na svetu koji ima termalnu kameru! (FOTO)

Američka kompanija Cat phones predstavila je novitet koji bi ozbiljno mogao da uzdrma visokotehnološko tržište
Objavljeno: 16:04h

Kompanija Cat phones danas je najavila lansiranje svog novog vodećeg proizvoda, telefona Cat S60, prvog pametnog telefona na svetu sa integirsanom termalnom kamerom.

Uređaj će biti prikazan u Barseloni, u okviru sajma Mobile World Congress 2016. Cat S60 omogućava korisnicima da budu prvi koji će koristiti svoje pametne telefone za niz zadataka, obuhvatajući: otkrivanje odavanja toplote oko prozora i vrata, otkrivanje vlage, identifikovanje pregrejanih električnih uređaja i instalacija i osvetljavanje u uslovima potpunog mraka.

Telefon je, takođe, vodootporan do dubine od 5 metara u trajanju od jednog sata, što mu daje mogućnost da bude korišćen kao podvodna kamera, pomerajući granice mobilne tehnologije.

Glavne karakteristike telefona Cat S60 su ojačan okvir, izdržljivost na padove sa visine od skoro 2 metra, sjajan audio kvalitet, procesor od 8 jezgara, podvodna glavna kamera i multitouch adaptiran za dodir mokrim prstima i rukavicama. Špijuni, eto vam prilike da pazarite novi fontele. Kad bude izašao u slobodnu prodaju, koštaće 600 dolara :) (JeŽ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.