Najjeftiniji smartfon na svetu košta samo 3,3 evra! (FOTO) (VIDEO)

i za najpliće džepove

Najjeftiniji smartfon na svetu košta samo 3,3 evra! (FOTO) (VIDEO)

Indijski model Freedom 251 u prodaji je od danas: pokreće ga operativni sistem Android Lollipop 5.1 i ima četverojezgreni procesor 1.3 GHz. Poseduje ekran od 4 inča, 1 GB RAM memorije, 8 GB interne memorije koja može da se proširi na 32 GB i ima prednju kameru
Objavljeno: 16:02h

Indijska elektronska kompanija izbacila je na tržište najjeftiniji smartfon na svetu po ceni od samo 3,3 evra, javlja Anadolu Agency (AA). Miči taj ČerMobilni: Ovo su telefoni koji najviše zrače! (FOTO)

Model Freedom 251, koji je proizvela kompanija Ringing Bells, u prodaji je od danas, 18. februara. U kompaniji smatraju da će ovaj model izazvati revoluciju u elektronskoj industriji, navode britanski mediji.

S obzirom da košta otprilike kao jedna ili dve šoljice kafe njegove karakteristike su sasvim pristojne. Pokreće ga operativni sistem Android Lollipop 5.1 i ima procesor od 4 jezgra jačine 1.3 GHz. Poseduje ekran od 4 inča, 1 GB RAM memorije, 8 GB interne memorije koja može da se proširi na 32 GB i ima prednju kameru od 3,2 megapiksela.

Vlasnici Freedom 251 imaće pristup svim aplikacijama na Google Play Storeu. Model, takođe, dolazi sa već instaliranim određenim aplikacijama poput nekih koje su vezane za ribarstvo ili poljoprivredu.

Smartfon je sastavljen u Indiji od delova proizvedenih u inostranstvu. Na indijskom tržištu odavno postoje jeftini Android telefoni koji uglavnom dolaze iz Kine, ali njihova cena varira od 20 do 25 evra. (Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.