Pristupačni Samsung Galaxy A7 – kad je kamera više od kamere
Foto: Promo

odličan telefon

Pristupačni Samsung Galaxy A7 – kad je kamera više od kamere

Novi Samsung Galaxy A7 ima pristupačnu cenu koja korisnicima donosi praktične, ali i moćne funkcije koje svaki iole “ozbiljan” uređaj treba da ima.

Objavljeno: 27.09.2018. 10:00h
  • 15

Čini se da u poslednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže doneti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti.

I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lep telefon”, oni pažljiviji dobro odmere koliko će novca dati za – skupocene “aksesoare” današnjice.

Uređaj koji se tek pre nekoliko dana pojavio na tržištu, odličan je spoj uloženog i dobijenog. Novi Samsung Galaxy A7 ima pristupačnu cenu koja korisnicima donosi praktične, ali i moćne funkcije koje svaki iole “ozbiljan” uređaj treba da ima.

foto: Promo
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7foto: Promo

Sa cenom od 41,990 dinara u slobodnoj prodaji i kod operatera, sigurno je vredan ozbiljnog razmišljanja za kupovinu. Ovaj najnoviji uređaj kompanije Samsung iz A serije ima odličnu zadnju trostruku kameru i elegantni dizajn. Idealan je čak i za sve one potpuno fokusirane na svoj lični stil, jer dolazi u sjajnim bojama - crnoj, plavoj i zlatnoj.

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7foto: Promo
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7foto: Promo

Da se vratimo na kameru, karakteristiku koja gotovo sigurno kod korisnika izaziva najviše pažnje. Trostruka kamera ovog uređaja je, sudeći po specifikacijama, zaista impresivna. Da krenemo redom, kamera A7 može da se pohvali:

- Ultraširokim objektivom od 8MP, sa uglom od 120 stepeni. Iste je širine vidnog polja kao i čovekovo oko, te Galaxy A7 “snima” svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova

- Objektivom od 24 MP i objektivom za dubinu i funkcijom Live Focus koja omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta

Inteligentnom funkcijom za optimizaciju, Scene Optimizer, pa kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Takođe, treba napomenuti da objektiv od 24 MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvetljenosti.

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7foto: Promo
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7foto: Promo

U vremenu kada su društvene mreže “preplavljene” selfijima, prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, i te kako dobijaju na značaju. Prosto, jer daju bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Poseban šmek ovom telefonu daje – dizajn. Uz moderne boje, dolazi prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 i sofisticirano elegantnim i praktičnim, dok ga je lako držati u ruci. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dolazi sa servisima Bixby i Samsung Health.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media