OVO SU NAJBOLJI PAMETNI TELEFONI NA SVETU: Na prvom mestu nisu ni Samsung, ni ajfon!
Foto: Youtube printscreen

odlični i brzi

OVO SU NAJBOLJI PAMETNI TELEFONI NA SVETU: Na prvom mestu nisu ni Samsung, ni ajfon!

Radi se o Android uređaju s najbržim performansama, lepim dizajnom i odličnom kamerom

Objavljeno: 10:01h

Pametni telefoni postali su nešto obavezno za svakoga, a izbor ovih uređaja je ogroman.

Ipak, "Biznis Insajder" odlučio se za top 20 trenutno najboljih pametnih telefona dostupnih na tržištu, a mi u nastavku prenosimo njihov odabir za top 10.

10. HTC U12+

Cena: 800 dolara

9. LG G7

Cena: 750 dolara

8. Google Pixel 2

Cena: 650 dolara

7. Apple iPhone 8

Cena: 700 dolara

6. Samsung Galaxy S9

Cena: 720 dolara

5. Google Pixel 2 XL

Cena: 850 dolara

4. Apple iPhone X

Cena: 1000 dolara

3. Apple iPhone 8 Plus

Iako se radi o poprilično sličnim uređajima, cijena iPhone 8 Plus je čak 200 dolara niža od one za iPhone X. Prema recenziji , razlika je u dizajnu, zaslonu i tome što ovaj model nema opciju Face ID, no kako piše, sve to ne opravdava cenu od 1000 dolara za model X. Stoga je ovaj model ušao u top 3 najbolja pametna telefona.

2. Samsung Galaxy S9 Plus

S cenom od otprilike 840 dolara, ovaj model je u principu veća verzija modela S9, a dodatan plus mu je i što dolazi s više radne memorije od S9. Još jednom, "Biznis Insajder" i s ovim primerom naglašava kako ne trebate potrošiti visokih 1000 dolara za odličan pametni telefon.

1. OnePlus 6

Najveće iznenađenje na rang listi svakako je pobednički pametni telefon koji je potpuno neočekivano oduzeo tron znatno poznatijim proizvođačima poput Applea, Samsunga ili HTC-a. Iako nema neke od specifikacija kojima su pretrpani ostali uređaji u najboljih 20, ovaj pametni telefon prema Business Insideru nudi najbolju kvalitetu za relativno nisku cijenu između 530 i 570 dolara (od otprilike 3300 do 3600 kuna). S ovom cijenom ujedno i je i najjeftiniji u top 10. Prema recenziji, radi se o Android uređaju s najbržim performansama, lepim dizajnom i odličnom kamerom, a punjač kompanije Dash Charger koji dolazi uz uređaj procenili su kao najbrži i najbolji punjač na tržištu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novac.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.