Legendarna Motorola ne odlazi u istoriju: Lenovo ne gasi pionira mobline telefonije (FOTO) (VIDEO)

i dalje u igri

Legendarna Motorola ne odlazi u istoriju: Lenovo ne gasi pionira mobline telefonije (FOTO) (VIDEO)

- Svi naši mobilni uređaji zasnovani su upravo na dizajnu i tehnologiji Motorola mobilnih telefona - ističu u Lenovu
Objavljeno: 16:45h

Kompanija Lenovo je saopštila da će mobilni uređaji Motorole, koja je deo Lenova, i dalje postojati u okviru brendova "Moto" i "Vibe". Britanski dnevnik Gardijan je, prošle nedelje, preneo da će proizvođač mobilnih telefona i laptopova Lenovo ukinuti pionirski brend Motorola dve godine pošto ga je kupio. Evo kako možete da iskoristite stari telefon, nemojte da ga bacate! (FOTO) - Motorola mobilni uređaji će i dalje postojati kao deo kompanije Lenovo, a svi naši mobilni uređaji su zasnovani upravo na dizajnu i tehnologiji Motorola mobilnih telefona - navodi se u saopštenju Lenova.

Lenovo će koristiti brendove "Moto" i "Vibe", a da Motorola brend nije korišćen na njegovim proizvodima još od predstavljanja "Moto X" uređaja 2013. godine Motorolu je od Gugla 2014. kupila kineska kompanija Lenovo, posle čega je imala uspeha u poslednje dve godine.

Lansirala je model "Moto G", koji je vratio taj brend, i značajno povećala udeo na tržištima, naveo je Gardijan prošle nedelje. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.