(VIDEO) JEDAN POGREŠAN POTEZ I ZAUVEK SE OPROSTITE OD TELEFONA: Neobična motivacija u auto školi, svi su bili posebno pažljivi!
Zaštitite svoje podatke, Foto: Profimedia

sprava bez koje se ne može

(VIDEO) JEDAN POGREŠAN POTEZ I ZAUVEK SE OPROSTITE OD TELEFONA: Neobična motivacija u auto školi, svi su bili posebno pažljivi!

Jedna auto škola u Kini došla je na originalnu ideju kako da posebno motiviše svoje učenike tokom obuke

Objavljeno:

Polaganje vozačkog ispita nije lako nigde u svetu, a mnogi iskusni vozači dan-danas pamte svoje "bisere" sa polaganja.

Za neke od odličnih vozača nikada ne biste pomislili da će ikada položiti kada biste videli njihove snimke sa polaganja, ali retko ko da je bio ovako "surovo" motivisan.

Jedna auto škola u Kini došla je na originalnu ideju kako da posebno motiviše svoje učenike tokom obuke. Naterali su svoje učenike da poređaju svoje mobilne telefone po liniji koja razdvaja parking mesta i to dok pokušavaju da se parkiraju iz rikverca.

To je za učenike bukvalno značilo da je jedan, makar i mali pogrešan potez dovoljan da se zauvek oproste od svog mobilnog telefona. Koliko god ovo zvučalo surovo za generaciju mladih ljudi koji danas ne mogu ni da zamisle žoivot bez mobilnog, na ovu ideju nisu došli instruktori vožnje.

"Ideja je potekla od učenika, i svi su se složili da probaju" rekao je jedan od instruktora ove šangajske auto škole. On je dodao da je primetio da su učenici bili zaista koncentrisani i pažljivi, a dokaz je i to što su svi telefoni preživeli.

Učenici su rekli da nikada prilikom učenja nisu imali takvu motivaciju zato što im se mobilni telefon nalazi na vrhu liste stvari za koje su najviše vezani.

Koja je trenutno najsigurnija aplikacija dostupna svakom korisniku mobilnog telefona?

Prema najnovijim istraživanjima, aplikacija koja vam može pružiti maksimalnu zaštitu tokom komunikacije preko vaših mobilnih telefona je Biocoded aplikacija. Potražnja za nekom aplikacijom koja će pružiti sigurnost i slobodu prilikom komunikacije je završena, jer su stručnjaci iz ove firme uspeli da naprave najveću moguću zaštitu vaših podataka.

Biocoded je aplikacija koja vam omogućava trenutno najviši mogući stupanj zaštite tokom komunikacije. Ova aplikacija poseduje dvostruki zaštitni protokol koji vam omogućava potpuno bezbednu komunikaciju. Biocoded aplikacija je proverena i odobrena od strane nezavisnih bezbednosnih agencija. Dok koristite ovu aplikaciju vaše poruke i pozivi su enkriptovani, a najzanimljivija opcija u okviru Biocoded aplikacije su kriptovan “group chat” i vremenski ograničene samo-uništavajuće poruke. Praktično svi podaci koje pošaljete ili razmenite u okviru ove aplikacije su potpuno zaštićeni i niko im ne može pristupiti čak iako vam ukradu telefon ako imate podatke zaključane unutar ove aplikacije.

Edvard Snouden je preporučio Signal, kao aplikaciju koja nudi najveći stepen sigurnosti podataka. Međutim, pojavom Biocoded aplikacije, Signal je je dobio realnu konkurenciju i možda čak izgubio vodeću poziciju, jer Biocoded štiti vaše podatke bolje čak i od Signal aplikacije, što potvrđuje i činjenica da je sigurnostne sile nekih zemalja koriste za internu komunikaciju. Na taj način svaki korisnik ove aplikacije praktično ima najvišu moguću zaštitu podataka na svom telefonu I u komunikaciji preko interneta.

Aplikacija je dostupna na svim mobilnim uređajima (Android, iOS i Windows), a više informacija možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.