TELEFON VAM JE SPOR? Ubrzajte ga za samo par sekundi POMOĆU OVE SKRIVENE OPCIJE!
Verovali ili ne - trik postoji, Foto: Filip Plavčić

jedostavan trik

TELEFON VAM JE SPOR? Ubrzajte ga za samo par sekundi POMOĆU OVE SKRIVENE OPCIJE!

Ako koristite iPhone i on postane neobično spor, rešenje je vrlo jednostavno

Objavljeno:

Zadržite POWER taster dok se ne pojavi ekran za odjavljivanje iOS sistema i gašenje iPhone-a. Onda, umesto da ga ugasite ili resetujete stisnite HOME taster i zadržite ga stisnutim nekoliko sekundi. To će resetovati RAM memoriju iPhone uređaja i očistiti je od skrivenih i dalje aktivnih aplikacija u pozadini. Odmah ćete osetiti da je iPhone brži.

Ako koristite Android telefon i on iznenada postane spor, takođe postoji vrlo brz trik koji će vam, kroz Developer Options, omogućiti da sredite tri najčešće opcije koje „koče“ brz rad Android telefona.

I za Android postoji rešenje
I za Android postoji rešenjefoto: Filip Plavčić

Na Androidima, da bi omogućili glatkiji i brži rad, prvo je potrebno aktivirati "Developers Options", koji će se pojaviti u "Settings" meniju, pa odmah idite tamo. Skoknite na dno "Settings" liste i potražite meni "About". Kad uđete, pronađite "Build number" informaciju i dodirnite je sedam puta. Ako je sve kako treba nakon sedmog tapa videćete obaveštenje “You are now a developer!”. "Settings" sad ima "Developers Options" aktivan.

Uđite u "Developer options" meni i tapnite "Off" slajder gore desno, da pređe u "On". U menijima “Window animation scale”, “Transition animation scale” i “Animator duration scale” isključite animacije odabirom "Animation Off" ili ih podesite na "0.5X" vrednost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.