Zver među mobilnima: Novi Ajfon 7 će imati 5 dodatnih funkcija! (FOTO)

glasine su sve glasnije

Zver među mobilnima: Novi Ajfon 7 će imati 5 dodatnih funkcija! (FOTO)

Sve su češće glasine o izlasku novog modela najpopularnijeg pametnog telefona na svetu, a pretpostavlja se i koje promene će novi uređaj imati
Objavljeno: 16:41h

Sredinom septembra predstavljeni su iPhone 6S i 6S Plus , a glasine o nadolazećem iPhone 7 ne prestaju već nedeljama. Neviđeno: Epl korisnicima dao srednji prst! (FOTO) (VIDEO) Za sada je poznato da će imati novu kameru i novi ulaz za slušalice. Međutim, možda i najviše interesovanja i rasprava vrti se oko dizajna nove generacije Apple telefona. Apple navodno radi na zaobljenom i savitljivom dizajnu. Spominje se i da će iPhone 7 biti vodootporan kao i Moto X Style i Sony Xperia Z6.

Reuters

Jedno je sigurno, iPhone 7 će biti tanji od prethodnika. Za to je zaslužno i odbacivanje standardnog ulaza za slušalice od 3,5 mm. Promene se očekuju i ispod poklopca, pre svega po pitanju procesora, tako da će novi iPhone dobiti snažniji procesor sa šest jezgara, koji će nositi oznaku A10. Takođe, baterija će trajati duže nego što je slučaj kod iPhonea 6S i 6S Plus. Unapređen će biti i ekran, koji je već jedan od najboljih na tržištu, ali je teško verovati da će koristiti QHD ekrane. Pre će to biti Full HD 3D Touch ekran. (Espreso.co.rs / Net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.