SVE ĆE KASNITI, I TO ZNATNO! Proizvodnja ajfona X još nije ni počela?
Foto: Reuter

šta bi?

SVE ĆE KASNITI, I TO ZNATNO! Proizvodnja ajfona X još nije ni počela?

U međuvremenu, počela je prodaja takođe novog modela - ajfon 8 i ajfon 8 Plus

Objavljeno:

Epl počinje da prima narudžbine za ajfon X od 27. oktobra, a prodaja bi zvanično trebalo da krene 3. novembra. Međutim, izgleda da će sve morati da kasni, i to značajno.

Naime, kako prenose američki mediji pozivajući se na saznanja IT eksperata, Epl nije ni počeo da proizvodi svoj najnoviji, ali i najskuplji telefon, ajfon X. Navodno, masovna proizvoda startuje tek sredinom oktobra što neće biti dovoljno da se podmire sve potrebe tržišta. Otuda će prvog dana prodaje ajfon X biti dostupan samo u određenim radnjama.

U međuvremenu, počela je prodaja takođe novog modela - ajfon 8 i ajfon 8 Plus.

foto: Reuter

Ali umesto kilometarskih redova i kupaca koji su i noćili ispred radnje pred prvi dan prodaje, ovog puta je sve prošlo bez ikakvih gužvi. Razlog je taj što se mnogi odlučuju da preskoče "osmicu" koja donosi minimalna poboljšanja u odnosu na prethodni model, a koja se svakako ne mogu porediti sa onim što donosi model X.

Cena novog telefona je najveća do sada za bilo koji Epl model i iznosi 999 dolara, za američko tržište dok će u Evropskoj uniji morati da se plati i do 400 dolara više, zavisno od države.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.