Genijalno: Isprljao vam se smartfon? Operite ga običnim sapunom! (FOTO) (VIDEO)

više vam ne treba maska

Genijalno: Isprljao vam se smartfon? Operite ga običnim sapunom! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj telefon je u prodaji od 4. decembra na japanskom tržištu i koštaće 465 dolara
Objavljeno: 16:23h

Već neko vreme su na tržištu prisutni deklarisano vodootporni pametni telefoni, iako je i oko toga bilo diskusije, ali po pravilu takvi uređaji više ne spadaju u kategoriju ekstremnih iznenađenja. Uklonite sve nepotrebne aplikacije sa Android telefona jednostavno i brzo! Materijali od kojih se rade kućišta i ekrani su sve bolji, kvalitetniji, otporniji na udarce, prašinu, ogrebotine. Ipak, japanska kompanija Kyocera je predstavila smartphone nazvan Digno Rafre, koji se razlikuje od svih dosadašnjih uređaja koji su, između ostalog, otporni na vodu. Digno Rafre je otporan i na - sapun! Kyocera kaže kako je - uređaj idealan za korišćenje u kuhinji, kupatilu, napolju, jer ako se isprlja - nema nikakvih problema, jednostavno ga dobro istrljajte sapunom i isperite čistom vodom.

Printscreen/Youtube

Ono što je posebno zanimljivo kod ovog smartphonea je činjenica da su mu ekran i sve funkcije apsolutno funkcionalni čak i u slučajevima kada je sasvim mokar. Za one koji imaju problema s konstantnim prljanjem svojih pametnih telefona, ovo bi moglo da bude ultimativno rešenje, jer ne morate da kupujete posebna sredstva za čišćenje ili zaštitu, jednostavno ga isperite kao što to, na primer, radite s tanjirom nakon jela.

Ne treba sumnjati da će ovaj uređaj sasvim sigurno naći svoj put ka tržištu, jer ipak nudi nešto sasvim novo, a to po pravilu bar za početak znači da je zanimljiv i potencijalno željen. Što se tiče performansi, radi se o uređaju ekrana dijagonale pet inča (720p), sa Android 5.1 operativnim sistemom, 13 megapikselnom kamerom, baterijom kapaciteta 3000 mAh. U prodaji je na japanskom tržištu od petka, 04. decembra, a očekivana cena je 465 američkih dolara. (Espreso.co.rs / Izvor: B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.