Apdejtujte Snapchat, čeka vas lepo iznenađenje!
Foto: Reuters

više snimanja

Apdejtujte Snapchat, čeka vas lepo iznenađenje!

Korisnici sada mogu i da obrišu Snap koji ne žele, a svaki Snap se može individualno postaviti u Story sekciju u hronološkom redu

Objavljeno:

Oni koji redovno, nekoliko puta tokom dana, koriste Snapove na Snapchatu, pozdraviće mogućnost lakšeg objavljivanja više Snapova koja stiže sa novim ažuriranjem aplikacije.

Funkcija, pod nazivom "Multi-Snap", omogućava da se odjednom snimi više Snapova, a sve što je potrebno jeste da korisnik pritisne i drži taster za snimanje video Snapa, čime će se kreirati uzastopni snapovi. S obzirom na to da svaki Snap traje oko 10 sekundi, držanje tastera oko minut će omogućiti snimanje šest Snapova odjednom.

Call of Duty nastavak: Ovako izgleda Nacistička zombi apokalipsa! (VIDEO) Korisnici sada mogu i da obrišu Snap koji ne žele, a svaki Snap se može individualno postaviti u Story sekciju u hronološkom redu. Ukoliko želite da snimite nešto duži video, ovo je odlična opcija da to činite bez prekidanja.

foto: Reuters

Još jedna nova funkcija, koju donosi novo ažuriranje, je "Tint Brush", koja omogućava dodavanje boje u bilo koji objekt u fotografiji.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.