Moto Z2 Play: Telefon koji ima sve u 5.9 milimetara! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Moto

POMERAJU GRANICE

Moto Z2 Play: Telefon koji ima sve u 5.9 milimetara! (VIDEO)

Ne, naslov nije senzacionalistički, jer - Moto Z2 Play zaista ima sve, već sa sobom, a to što mu fali dodaćete Moto Mods dodacima koji su obnovljeni ili potpuno novi!

Objavljeno:

O Motorola (Lenovo) Moto Z2 Play telefonu šuška se već dugo, a tek 1. juna telefon je zvanično najavljen. Ono što je korisnike najviše zanimalo, a publiku na internetu najviše zabavljalo bilo je trajanje baterije, koja je neminovno morala biti smanjena da bi se nekako spakovala u kućište jedva deblje od pet milimetara.

U odnosu na prethodnu generaciju, Moto Z2 Play predstavlja unapređenje u svakom smislu, a proizvođač posebno ističe da je baterija na visini zadatka, što ilustruje podacima da će biti u stanju da izdrži minimum 30 sati rada uobičajene upotrebe.

Adobe Scan: Slikajte BILO ŠTA, i pretvorite u PDF dokument sa kojim možete da radite SVE! (VIDEO)

Kompanija je omogućila da Moto Z2 Play bude kompatibilna sa starim Moto Z dodacima, ali je najavila i nove - JBL SoundBoost 2 (80 evra), Moto TurboPower Pack (80 evra), Moto Style Shells sa bežičnim punjenjem (40 evra) i Moto GamePad (80 evra).

Moto Z2 Play je i dalje onaj vrcavi, mladalački telefon, ponovo izrađen od aluminijuma i nadogradiv novim Moto Mods dodacima za promenu kućišta koji uključuju platnene, plastične, drvene i dodatke od drugih materijala u neverovatnom broju kombinacija boja i šara.

Telefon ima senzor otiska prsta s prednje strane, koji se može koristiti za upravljanje telefonom, kao i upravljanje gestovima za brzo aktiviranje baterijske lampe, kamere i drugih opcija telefona.

Night Display opcija će na noćnom svetlu automatski podesiti ekran ka toplijim tonovima, smanjujući plavo svetlo koje može uznemiriti korisnike tokom sna.

Nova Moto Voice funkcija instant glasovnih upita omogućuje korisne informacije kao što su informacije o vremenu ili ažuriranje kalendara, ili automatsko aktiviranje aplikacija bez potrebe za dodirom ili otključavanjem telefona. Sa redizajniranim čitačem otiska prsta korisnici mogu da aktiviraju navigaciju putem jednom tastera radi bržeg kretanja po ekranu.

Moto Z2 Play i novi Moto Mods dodaci biće u prodaji najkasnije u julu, po cenama koje smo već istakli gore, dok ćemo za cenu telefona morati da sačekamo još neko vreme (ovo važi i za Srbiju i naš region, takođe).

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.