Telefon koji će pokoriti tržište: Dve kamere spreda i pozadi, keramika, slajder… (VIDEO)
Foto: pRINTSCREEN/pcadvisor

ONEPLUS MAGIJA

Telefon koji će pokoriti tržište: Dve kamere spreda i pozadi, keramika, slajder… (VIDEO)

Ovo je opis telefona koji bi mogao biti opasna konkurencija svim velikim imenima na tržištu ovog leta
Objavljeno: 13:18h

Korisnici menjaju svoje navike, bez obzira što histerija za skupim modelima i dalje traje. Recimo, Samsung je izuzetno unapredio Galaxy A seriju telefona opcijama i dizajnom premijum linije, po daleko nižoj ceni.

Huawei je, takođe, ponudio Honor brend koji ima isto to po još nižim cenama. Istom teži Motorola sa svojom Moto G linijom, a tu su i drugi proizvođači, naravno.

Tržište se menja i korisnici, makar deo njih, više ne želi da baca novac, za koji želi da dobije najbolje i van premijum klase. A premijum klasa nikad nije bila pristupačnija zahvaljujući proizvođačima kakav je OnePlus.

DIGITAL DAY 2017 – Digitalni Homo economicus!

OnePlus pravi odlične telefone, povoljnije cene u odnosu na sve konkurente, ali mu je mana što nije globalno dostupan. Ipak, to će se, sigurni smo, promeniti u mesecima ili godinama koje dolaze, pa ćemo verovatno mi, sa Balkana i posebno iz Srbije, biti obradovani ovim modelima na domaćim policama.

Ovakav uvod napravili smo da bismo vam predstavili OnePlus 5, koji je i zvanično najavljen za leto, a upravo je procurela šema uređaja, koja, ako joj je verovati, otkriva šta je sve OnePlus spremio za svoj sledeći „flagship“ model.

Tu su po dve kamere spreda i pozadi, keramičko kućište (delom) koje će biti ispolirano, matirano, otporno na grebanje, ali i potpuno novi način upravljanja pomoću slajdera sa desne strane telefona. Keramika će biti sa zadnje strane, oko kamere, dok će ostatak biti napravljen od metala iz jednog komada, sa velikim spikerfon zvučnikom s donje strane.

Tu je i 3.5 mm audio ulaz/izlaz (ne brinite), kao i sad već uobičajeni USB Type-C priključak. Ovaj keramički deo, osim što će izgledati „fensi“ i izdržljiviji je od stakla (koje ima Google Pixel linija telefona) omogućava bolji prijem signala i ispod njega će biti NFC veza.

Slajder taster će moći da utiša telefon, pregleda obaveštenja, sudeći po onome što je GSMArena objavila, a verujemo da će OnePlus ubaciti još neku opciju do premijere telefona, koja je zakazana za nekoliko nedelja.

Ako je ova skica istinita i ako cena telefona zaista bude drastično niža od konkurenata iste klase, onda smo sigurni da će OnePlus imati letnji, jesenji i verovatno godišnji hit - ako proizvodnja bude dovoljno ažurna, naravno…

Sve ovom telefonu možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.