5 legendarnih telefona koje bi ODMAH trebalo vratiti na tržište! (VIDEO)
Foto: Reuter

nostalgija

5 legendarnih telefona koje bi ODMAH trebalo vratiti na tržište! (VIDEO)

Najpopularniji telefon godine rimejk Nokie 3310, konačno će se pojaviti, što nas navodi na razmišljanje: koji bi još modeli ranijih telefona mogli da budu vraćeni

Objavljeno:

Najpopularniji telefon godine (ne, nije Ajfon 8), rimejk Nokie 3310, konačno će se pojaviti (najverovatnije u junu), što nas navodi na razmišljanje: koji bi još modeli ranijih telefona mogli da budu vraćeni.

Današnji telefoni su dosadni: to su samo lepše, veće, dugotrajnije verzije Ajfona sa velikim ekranom.

Ali, mobilni telefoni nisu oduvek bili tako jednolični. Devedesete su bile prepune telefona bizarnih dizajna koji se ne uklapaju u svako vremensko doba, ali su uprkos tome bili posebni.

Tek sad otkrivena opcija koju iPhone ima godinama! (VIDEO)

Ovo su telefoni koji su bili omiljeni i koje bi ljudi želeli ponovo da imaju.

1. Motorola RAZR

Podjednako čuven kao i Nokia 3310, ovaj telefon je bio prodat u preko 130 hiljada primeraka i tako postao najprodavaniji telefon na preklop. Bio je tanji od gotovo svakog mobilnog telefona, sa futurističkom metalnom tastaturom što je bio zaštitni znak mnogih Motorolinih modela, kao što je SLVR, sa revolucionarnom kamerom od 1,3 megapiksela. Ovaj model je, takođe, bio i prvi pravi ''premijum'' telefon - pre nego što se pojavio Ajfon.

Motorola je ovaj model oživela kroz Droid RAZR 2011. godine, ali osim imena on nije imao ništa od karakteristika koje je stariji i čuveniji model posedovao.

2. Sidekick

Svojim jedinstvenim ekranom koji se rotira i prostranom tastaturom, Sidekick je bio kul verzija Blekberija.

Prvi android telefon, G1 i Motorola Droid su bili neka vrsta modernog Sidekicka, ali bez rotirajućeg ekrana. Bilo bi super videti tanju i elegantniju verziju ovog telefona sa ekranom veće rezolucije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.