Nije baš tako super: Nemojte koristiti novu Messenger opciju!
Foto: Promo/Facebook

pažljivo klikćite

Nije baš tako super: Nemojte koristiti novu Messenger opciju!

Ovo važi za sve korisnike koji imaju malo memorije na svom Android ili iPhone uređaju
Objavljeno:

Da li će „Instant Games“ doneti još nekog korisnika Messenger aplikaciji? Verovatno hoće, a biće zadovoljnih i među onima koji ga već koriste. Facebook je počeo svim korisnicima Messenger aplikacije da pušta "Instant Games" opciju, koja je najavljena nedavno.

Igre su „bogatog iskustva“ tvrde u Facebook izjavi za medije, a na raspolaganju će biti igre s botovima i igre s prijateljima 1:1 i u grupama.

Sve igre će se pokretati kroz ili u Messenger aplikaciji i neće zahtevati dodatno instaliranje, ali će zauzimati dodatnu memoriju na uređaju, zato je potrebno da korisnici s malo memorije na svom uređaju vode računa i o tome i možda bi bilo najbolje da odustanu od ove opcije, kako im ne bi "zagušila" uređaj.

Preporuka Facebooka: Pređite na Messenger Lite!

Za početak, Facebook nudi 50 originalnih igara, čiji će se broj povećavati svake nedelje. Najveća društvena mreža namerava da svim korisnicima omogući „Instant Games“ u narednih nekoliko nedelja, pa budite strpljivi, ako vam nisu već stigle. Beta korisnici aplikacije Messenger već bi trebalo da je imaju.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.