Sve za zdravlje: Poseban emotikon vas može izlečiti, ali i nasmejati! (GIF)
Foto: Businesswire

potpuno otkačeno!

Sve za zdravlje: Poseban emotikon vas može izlečiti, ali i nasmejati! (GIF)

Da li ste ikada poželeli da svojim prijateljima kažete nešto o gustoći svoje stolice, ali ste se ustručavali zbog nedostatka odgovarajućih reči? Opustite se, pošto će novi stikeri govoriti umesto vas!
Objavljeno:

The Poop Troop Emoji Keyboard su delo Synergy Pharmaceuticals-a i korisnicima ajfona i androida omogućavaju pristup do čak 14 animiranih gifova koji otelovljuju razne moguće forme naših ostataka.

Doody Dan, Runny Ron, Clogged Chris, kao i neodoljivi Squirt samo su neki od pokvarenih likova koji vam zapljuskuju ekran.

Suprotno od onoga o čemu verovatno mislite, ovi gifovi nisu nastali kao rezultat tvorevine osmogodišnjeg sina nekoga iz kompanije Synergy Pharmaceuticals.

Digitalno ogledalo će vas odvesti u svet Džejms Bonda! (VIDEO) (GIF)

Umesto toga, The Poop Troop Emoji Keyboard su o podizanju svesti.

foto: BUSINESS WIRE

Da, vreme je da se govori o hroničnom idiopatskom zatvoru!

- HIZ je jedan od najčešćih funkcionalnih gastrointestinalnih poremećaja širom sveta, koji utiče na oko 33 miliona Amerikanaca, a procenjuje se 14 odsto svetske populacije - navodi se u saopštenju Synergy Pharmaceuticals-a.

- Osim što izaziva povremene tvrde stolice i druge fizičke simptome, kao što su naprezanja, trbušne nadutosti i nelagodnosti, HIZ može negativno uticati na kvalitet pojedinca života, uključujući povećanje nivoa stresa i anksioznosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.