HTC maštovitost: Sprema se model sa posebnim dodatkom! (FOTO)
Foto: Reuters

NOVI GEDŽETI!

HTC maštovitost: Sprema se model sa posebnim dodatkom! (FOTO)

Ukoliko su navedene informacije tačne, bili biste u mogućnosti da pritisnete HTC-ov novi telefon i time pokrenete kameru ili Google Assistanta, ili čak ubrzate opcija kao što je Wi-Fi hotspot
Objavljeno:

Telefoni će ponovo postati izvor uzbuđenja.

HTC, potcenjeni prozivođač mobilnih telefona, navodno planira da pusti u prodaju novi, ključni telefon u asortimanu (pod mogućim nazivima: HTC U ili HTC Ocean) .

Isti bi imao senzore ugrađene u svoje ivice, koji bi mu omogućavali da ispunjava različite zahteve, u zavisnosti od toga koliko dugo se pritiska njegova površina. Sve ove novosti su "procurile" iz Android headlines -a.

Novo iznenađenje: Apple počinje proizvodnju sopstvene grafike!

Ukoliko su navedene informacije tačne, bili biste u mogućnosti da pritisnete HTC-ov novi telefon i time pokrenete kameru ili Google Assistanta, ili čak ubrzate opcija kao što je Wi-Fi hotspot.

Nova tehnika pritiskanja je, očigledno, pokošaj da se poboljša upravljanje jednom rukom. Ne kažemo da je "the squeeze technology" lakrdija... Ipak, zvuči prilično čudno. Kako bi se predubredila neželjena pokretanja naredbi, ivični senzor navodno detektuje tri različita nivoa pritiskanja.

Novi Samsung Galaxy S8 je nabolji telefon koji je napravljen! Kada vidite, prosto ćete MORATI da ga imate! (VIDEO)

Osim novih "stiskavih kontrola", šuška se da će novi uređaj posedovati vrhunske specifikacije i performanse, a kojima bi parirao modelu Samsung Galaxy S8.

foto: Reuters

Procurele informacije opisuju telefon koji ima displej od 5.5 inča, sa Quad HD rezolucijom. Poseduje i najvnoviji Qualcomm Snapdragon 835 čip, 4 ili 6GB RAM-a, 64GB ili 128GB unutrašnje memorije, te bateriju od 3,000 mAh koja uključuje i Quick Charge 3.0. Telefon će, navodno, moći da pokrene Android 7.1 Nougat.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.