Kod njega MANJE JE VEĆE: LG predstavio G6 model telefon (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Novitet

Kod njega MANJE JE VEĆE: LG predstavio G6 model telefon (FOTO) (VIDEO)

Korisnici žele veće ekrane, ali ne i povećanje fizičkih gabarita uređaja. Zato im je LG priuštio G6
Objavljeno:

Prvi predstavljeni telefon na Mobile World Congres 2017 sajmu je LG G6. Iako G serija nije više vrh LG ponude, G6 je pokazao da LG i dalje može napraviti veoma konkurentan premijum telefon.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre svega, LG je kod G6 odbacio modularni dizajn u korist vodootpornosti. S obzirom da se modularnost i nije pokazala kao pun pogodak, ovo je svakako dobar potez jer je konkurencija u premium klasi odavno vodootporna.

LG G6 stiže sa 5.7 inčnim ekranom malo nestandardnih odnosa, tj. 18:9 i rezolucije 2,880×1,440 piksela. Gustina navedenog ekrana je 565 ppi. LG kaže da se za takav ekran odlučio jer korisnici žele veće ekrane, ali ne i povećanje fizičkih gabarita uređaja. Dimenzije od 148.9 x 71.9 x 7.9mm ga čine manjim od recimo Galaxy S7 Edge uređaja.

foto: AP

Sistem dvostrukih kamera sa zadnje strane, koje je LG prvi put implementirao na V10 telefonu su se pokazale jako uspešnim, tako da su prisutne i kod G6 modela. U pitanju je spoj dve kamere od 13 megapiksela. Jedna, širokougaona, sa uglom fotografisanja od 125° te druga “standardna” sa uglom od 71° koja je opremljena i optičkom stabilizacijom te autofokusom. Prednja kamera je opremljena senzorom od 5 megapiksela i sočivom koje ima vidno polje od 100°.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.