APPLE OTKRIO najveću novinu koju će da donese NOVI iPHONE
Foto: Printscreen

NE ZVUČI LOŠE

APPLE OTKRIO najveću novinu koju će da donese NOVI iPHONE

Ming-Či Kuou iz kompanije KGI, jedan od najpoznatijih analitičara koji prate Apple nedavno je objasnio kako bi trebalo da izgleda novi iPhone, kao i koje će novitete doneti.
Objavljeno: 15:37h

Ovaj smartfon bi trebalo da ima ekran dijagonale 5.8 inča u kućištu veličine današnjeg iPhonea sa ekranom dijagonale od 4.7 inča, piše Apple Insider. Kuo kaže da će 'iskoristivi deo ekrana' imati dijagonalu od 5.15 inča, dok će se u donjem delu nalaziti virtualni tasteri i upravo to bi trebalo da bude najveći novitet koji će doneti ovaj telefon.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako Kuo nije objasnio kako je Apple tačno dizajnirao donji deo ekrana, na njemu možemo da očekujemo tastere namenjene aktivnostima u okviru aplikacija, koje mogu da se menjaju u zavisnosti od aplikacija koje se koriste.

foto: AP

Ranije informacije govorile su o senzoru za otiske prstiju koji će biti ugrađen u ekran, a Kuo kaže da bi iPhone mogao da ima i tehnologiju prepoznavanja, lica tako da bi se telefon automatski otključao kada prepozna vlasnika.

foto: Printskrin Youtube / DetroitBORG

Osim navedenog, od novog iPhonea očekuje se i jača baterija, dvostruka kamera, vodootpornost i bežično punjenje i, naravno, najjači Appleov procesor do sada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.