NOVI TELEFONI NA TESTU: Google napada Apple i Samsung!
Foto: Reuters

IT'S ON!

NOVI TELEFONI NA TESTU: Google napada Apple i Samsung!

Pored najavljenih telefona Pixel i Pixel XL, IT gigant spremio i Pixel 2B, sa pristupačnijom cenom
Objavljeno: 10:46h

Google je prošle godine "penzionisao" Nexus brand pa su predstavili Pixel pametne telefone s kojima su krenuli u bitku za mobilno tržište te je većina tehnoloških novinara zadovoljna njihovim uređajima. Ova kompanija već testira nove modele i naslednike Pixela i Pixela XL kojima će napasti Apple, Samsung i ostale mobilne kompanije, a u poslednje vreme pojavile su se i informacije kako Googleovci planiraju da predstave i jeftiniji model kojim će pokušati da privuku veći broj korisnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Trenutno se testira nekoliko modela procesora koje bi trebalo da imaju ovi telefoni – među njima je i najjači model Snapdragona čije je zalihe Samsung navodno rezervisao do aprila te Intelov procesor, ali Googelovci navodno razvijaju i sopstveni procesor koji bi mogao da pokreće ovogodišnje ili neke buduće modele Pixel telefona.

foto: Reuters

U novim telefonima Google će veliku pažnju posvetiti kameri, ali ne treba očekivati veću rezoluciju, već još bolji senzor, mogućnost snimanja još kvalitetnijih fotografija u uslovima slabijeg osvetljenja i neke nove mogućnosti. Ostale opcije uključuju i napredniju grafiku, više memorije te vodootpornost, što je opcija koju ima sve više top modela pametnih telefona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.