KOME SMETA JAKO HOME DUGME? Samsung ukinuo jednu od glavnih karakteristika (FOTO)
Foto: Reuters

PRVE FOTOGRAFIJE S8

KOME SMETA JAKO HOME DUGME? Samsung ukinuo jednu od glavnih karakteristika (FOTO)

Umesto toga, prednji deo nadolazeće "osmice" biće skoro u potpunosti prekriven ekranom čija će veličina zavisiti od verzije, od 5.8 doi 6.2 inča
Objavljeno: 13:09h

Evan Blas, provereni sakupljač informacija o uređajima koji trek treba da budu predstavljeni na tržištu, objavio je prvu pravu fotografiju Samsungovog flagship smartfona za 2017. godinu – Galaxy S8.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema pisanju portala Venture Beat, uređaj će biti prezentovan 29. marta, dok je Samsung ranije saopštio da će se smartfon naći u prodaji 21. aprila.

Ono što zapada za oko jeste sličnost sa prošlogodišnjim modelom Galaxy S7 kada je reč o zadnjem delu, s tim što je skener za otisak prst pomeren. S druge strane, na prednjem delu uređaja mogu se primetiti korenite promene u Samsungovom dizajnu – nema fizičkog Home dugmeta, ni navigacionih kapacitivnih tastera.

Umesto toga, prednji deo "osmice" biće skoro u potpunosti prekriven ekranom čija će veličina zavisiti od verzije. Samsung će izdati dva uređaja koji će imati 5.8-inčne i 6.2-inčne ekrane. Oni će imati neobičane razmere - 18.5:9, tako da će njihova ukupna veličina delovati slično veličini prošlogodišnje perjanice S7.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.