Pametne kuće osvajaju svet: Potrebna su 3 najmodernija interfonska sistema, a cena je PRAVA SITNICA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Nucleus/Legrand, North America/Vimeo

olakšajte sebi!

Pametne kuće osvajaju svet: Potrebna su 3 najmodernija interfonska sistema, a cena je PRAVA SITNICA! (FOTO) (VIDEO)

Interfonski sistemi na zgradama i u ogromnim kućama uvek su bila sjajna investicija za privatnu komunikaciju i ličnu bezbednost
Objavljeno: 24.11.2016. 16:48h
  • 2

Danas kada svi poseduju mali superkompjuter u svojim džepovima ili tašnama, upravljanje skupocenim i ekspanzivnim nekretninama nikada nije bilo lakše. 

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Interfonski sistemi na zgradama i u ogromnim kućama uvek su bila sjajna investicija za privatnu komunikaciju i ličnu bezbednost. 

1.500 konja, 420 km/h: Ovo je Bugati Kajron - NAJBRŽI I NAJSNAŽNIJI automobil ikada napravljen! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, za današnje interfonske sisteme, čak i sa bežičnim uslugama za udaljene lokacije, jasna komunikacija se podrazumeva. 

I ne samo to: Moderni interfonski sistemi mogu da funkcionišu kao "čvorište" za vašu celu kuću, što vam omogućava da upravljate pametnim proizvodima samo pomoću jednog dodira. 

1. Kućna automatizacija Legrand

Nudeći elegantan dizajn i kombatibilnost od nekoliko provajdera sa sofisticiranim kućnim proizvodima, kompanija Legrand ponosi se funkcionalnošću svojih uređaja. 

foto: Printscreen/Youtube/Legrand, North America

Kompanija nudi proizvode za nekoliko nivoa bezbednosti i komunikacije.

Korisnici mogu da posmatraju svaku sobu pomoću mreže kamera, povežu celu kuću sa audio sistemom, ali i da, zahvaljujući video nadzoru iznad interfona, vide ko se nalazi ispred njihovih ulaznih vrata. 

Oni takođe mogu da kontrolišu zvuk u svim sobama, osvetljenje, temperaturu, digitalne brave i vrata od garaže, a sve to od centralnog uređaja na zidu ili pomoću aplikacija na mobilnim telefonima. 


Cena osnovnog paketa ovog proizvoda iznosi 1389 dolara. 

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media