PAZITE ŠTA PRETRAŽUJETE NA NETU: Ako ukucate ime ove poznate pevačice sledi vam horor!
Foto: EPA-EFE/WALLACE WOON

svašta

PAZITE ŠTA PRETRAŽUJETE NA NETU: Ako ukucate ime ove poznate pevačice sledi vam horor!

Osim Adel, na listi najopasnijih slavnih osoba za pretraživanje se nalaze i Ana Kendrik, Drejk, Kara Delevinj, Čarli D'Amelio, Ališa Kiz, Avril Lavinj, Beni, Kamila Kabeljo i Bijonse

Objavljeno:

Popularna pevačica već godinama puni naslovne strane zahvaljujući tome što njene pesme slušaju milioni. Međutim, u poslednje vreme britanska pop diva Adel je u centru pažnje zbog svoje telesne transformacije.

Naime, ona je za kratak period smršala više od 20 kilograma, a zanimljivo je da se zbog toga našla na udaru dela javnosti i obožavalaca, koji smatraju da je sada postala ista kao i sve druge poznate ličnosti koje poziraju na Instagramu.

Osim brojnih rasprava na internetu, njena transformacija privukla je pažnju neočekivane grupe ljudi - hakera i sajber kriminalaca. Oni koriste njenu trenutnu popularnost i osobama koje pretražuju informacije o Adel pokušavaju da "ubace" razne viruse na uređaj.

Iz sigurnosne kompanije McAfee upozoravaju kako je upravo ona najopasnija slavna osoba za pretraživanje u 2020. godini, jer pretraživanje njenog imena sadrži najviše štetnih linkova.

Pretraživanje pojma "Adel", tako, može da odvede korisnike na brojne lažne internet-stranice gde su ugroženi njihovi uređaji, lični podaci i tako dalje.

Osim Adel, na listi najopasnijih slavnih osoba za pretraživanje se nalaze i Ana Kendrik, Drejk, Kara Delevinj, Čarli D'Amelio, Ališa Kiz, Avril Lavinj, Beni, Kamila Kabeljo i Bijonse.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Zimo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.