EMIL TEDESCHI OTKRIVA: Ne postoji kristalna kugla koja garantuje uspeh
Foto: Promo

nove tehnologije

EMIL TEDESCHI OTKRIVA: Ne postoji kristalna kugla koja garantuje uspeh

Na predstojećem Digital Takeoveru 2020, koji će se održati od 7. do 11. septembra, Tedeschi će se u predavanju osvrnuti na svoje početke bavljenja biznisom te na sve izazove, padove i uspone koje je prošao dok nije postigao status koji ima danas.

Objavljeno:

Predsednik Atlantic Grupe jedan je od najuspešnijih biznismena u Evropi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvek treba imati rešenje u rukavu za najgore situacije.

Digital Takeover, najveći inovativni i transformacijski digitalni summit u regiji, ugostiće Emila Tedeschija, a za sve učesnike smo osigurali besplatne ulaznice koje možete preuzeti na Entrio stranici. Tedeschi će održati inspirativno predavanje pod nazivom 'No crystal ball' u kojem će ispričati svoju priču o uspehu Atlantic Grupe, kompanije koja se od 1991. godine razvila od lokalnog hrvatskog distributera u jednu od najvećih i najdinamičnijih kompanija u regiji.

Šta je sve potrebno da biste došli do vrha? Saznajte na Digital Takeoveru

Na predstojećem Digital Takeoveru 2020, koji će se održati od 7. do 11. septembra, Tedeschi će se u predavanju osvrnuti na svoje početke bavljenja biznisom te na sve izazove, padove i uspone koje je prošao dok nije postigao status koji ima danas. Podeliće svoje iskustvo rada u velikoj grupaciji, a kroz savete i praktične primere opisaće put pun prepreka u kojem je počeo kao mali distributer, a postigao status jedne od najvećih kompanija u ovom delu Evrope. Tedeschi je jedan od keynote speakera, uz umetnika i performera Stelarca, Marca Randolpha, suosnivača globalnog diva Netflix i hrvatskog astronoma Korada Korlević, čija predavanja možete uživo pratiti na Digital Takeoveru 2020.

Profil pravog biznismena: Tedeschijev doprinos društvu je višestruk

Učestvovanjem u radu ključnih tela u procesu pridruživanja EU-u Emil Tedeschi je bio aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Evropskoj uniji i standardima koje članstvo podrazumeva. Bio je član Skupštinskog Odbora za praćenje pregovora o pristupanju RH u Evropsku uniju, kao i član socio-ekonomskog saveta, te predsednik Hrvatskog udruženja poslodavaca, a danas aktivno pruža podršku ne samo ekonomskom, već i društvenom i kulturnom razvoju regije. Tokom svoje karijere dobio je nekoliko prestižnih nagrada za svoja poslovna dostignuća, kao i državno odlikovanje Predsednika Republike za posebne zasluge u ekonomiji. Godine 2012. organizacija Mass Media International dodelila mu je regionalnu nagradu „Business Personality 2012”. Tedeschi je u poslednjih nekoliko godina održao mnoga predavanja i u njima se kritički osvrnuo na stanje na domaćem tržištu sa akcentom na goruće probleme s kojima se svakodnevno susreću preduzetnici. Njegovo predavanje učesnicima Digital Takeovera jedinstvena je prilika za nova poslovna iskustva, napredak i poboljšanje sopstvenog uspeha i kompanije.

Digital Takeover daje uvid u budućnost

Više od 65 vrhunskih svetskih i domaćih predavača učestvovaće će od 7. do 11. septembra na najvećem regionalnom inovativnom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020.

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem učestvuju stručnjaci i inovatori iz sveta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija.

Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom video galerijom gde se na zahtev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Preuzmite svoju besplatnu ulaznicu – digitaltakeover.hr

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.