POZNAT NOV DATUM DIGITAL TAKEOVERA U ZAGREBU: Trajaće čak dva dana! SPREMITE SE ZA NEZABORAVNO ISKUSTVO
Digital takeover 8. i 9. septembra, Foto: Promo

spektakl u hrvatskoj

POZNAT NOV DATUM DIGITAL TAKEOVERA U ZAGREBU: Trajaće čak dva dana! SPREMITE SE ZA NEZABORAVNO ISKUSTVO

Digital Takeover održaće se na Zagrebačkom Velesajmu i trajaće dva dana – 8. i 9. septembra

Objavljeno:

Najveći regionalni inovacioni i transformacioni summit & expo Digital Takeover održaće se 8. i 9. septembra, očekuje vas još bogatiji program, stoga, rezervišite datume, nezaboravno iskustvo donose hrvatski i svetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije.

Digital Takeover održaće se na Zagrebačkom Velesajmu i trajaće dva dana – 8. i 9. septembra. Digitalni i inovacioni spektakl centralno je mesto okupljanja svih decision makera. Na jednom mestu naći će se brojni hrvatski stručnjaci i predavači, a imaćete priliku da čujete i predavanja svetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije. Osim summita, na expo delu događaja destine izlagača predstaviće svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.

Više sadržaja, inspiracije, edukacije i novih iskustava

Odlaganje događaja u martu usled pojave globalne pandemije korona virusa donela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacioni i transformacioni summit & expo u septembru imati još bogatiji program, nove predavače i više edukativnih i inspirativnih tema. Program je obogaćen s još više stručnjaka koji će kroz svoja inspirativna predavanja pružiti uvid u najnovija transformaciona i tehnološka dostignuća današnjice. U expo delu, učesnici će imati priliku da pogledjau i isprobaju inovacije koje će odrediti budućnost. Sva predavanja kao i expo deo biće održani na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se putem direktnog uključivanja u program, summitu pridružiti predavači iz celog sveta.

Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz celog sveta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja srž dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog ugla ljudskog delovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Inovativna tehnologija nužna za kvalitetnu budućnost

COVID 19 promenio je zauvek svakodnevne navike ljudi širom sveta pri čemu se kao nužna potreba pokazalo upravo digitalno znanje u svim segmentima. Suočen s novom stvarnošću, Digital Takeover 2020. donosi najnovije svetske prakse digitalne transformacije i kroz jedinstveni doživljaj spaja brojne industrije podstičući sinergiju zajedničkog cilja – digitalnog društva budućnosti.

Novo izdanje Digital Takeovera održaće se u skladu sa svim aktualnim merama zaštite koje preporučuju odgovorni. Uskoro kreće i prodaja karata, a organizatori donose i sve informacije o novostima u programu.

Pratite zvaničnu stranicu digitaltakeover.hr.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivan networking naglašavajući ga kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.