DOK KORONA IZJEDA CEO SVET, OVA FIRMA IMA REKORDNU ZARADU: Ovakav rast nije zabeležen!
Ova platforma beleži rast usled pandemije virusa korona, Foto: Printscreen / Tanjug

internet platforma

DOK KORONA IZJEDA CEO SVET, OVA FIRMA IMA REKORDNU ZARADU: Ovakav rast nije zabeležen!

Kako prenose američki mediji, Netfliksov rast je evidentan u oba poređenja, što se podudara sa predviđanjima, ali posebno sa svetskom krizom zbog pandemije korona virusa

Objavljeno:

Američka platforma Netfliks, jedan od najpopularnijih svetskih striming servisa, zabeležio je rekordan rast i povećanje broja pretplatnika u prvom kvartalu ove godine.

Kako prenose američki mediji, Netflix je danas, nedugo po zatvaranju berzi, objavio podatke o prihodima u prvom kvartalu ove godine.

Prihod kompanije u prva tri meseca 2020. iznosi 5,77 milijardi dolara, što je za 1,25 milijardi više u poređenju sa prvim kvartalom 2019. godine i 300 miliona više u poređenju sa četvrtim kvartalom prošle godine.

Kako prenose američki mediji, Netfliksov rast je evidentan u oba poređenja, što se podudara sa predviđanjima, ali posebno sa svetskom krizom zbog pandemije korona virusa i merama izolacije građana u brojnim zemljama.

Netflix je prijavio i rast pretplata na 15,77 miliona naloga, što predstavlja najveći kvartalni rastu u istoriji kompanije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.