Elektro bajs revolucija: Samo kafu što ne kuva! (VIDEO) (FOTO)

Cijena prava sitnica

Elektro bajs revolucija: Samo kafu što ne kuva! (VIDEO) (FOTO)

Vrhunski dizajn, hologramski displej, Bluetooth zvučnici, džep za teret na uvlačenje, to je nCycle. Ako imate 4.000 dolara viška - može biti i vaš!
Objavljeno: 13.10.2015. 09:57h

Novi električni bicikl nCycle omogućiće vam da se u potpunosti posvetite vožnji. On je tanji, lakši, čvršći, fleksibilniji i lakši održavanje od većine drugih modela.

Predstavljamo vam karakteristike koje ga razlikuju od drugih!
 


- nLock - Inovativni sistem zaključavanja koji se montira na upravljač. Korman ima dva kompleta drški, može i da se rotira i time omogući različite položaje za vožnju.- nPocket - nCycle ima džep za nošenje tereta "na izvlačenje". Kada ga ne koristite džep je skriven u rudi bicikla, a izvači se kada nešto hoćete da stavite u njega.- nPower - Bicikl ima električni motor, smešten pozadi, koji vam znatno olakšava vožnju.- nFold - Zahvaljujući svojoj sendvič-strukturi, nCycle može da se sklopi za samo dve sekunde.U zadnjim farovima nalazi se integrisani sistem Bluetooth zvučnika, a na upravljaču holografski displej. Iako se još uvek vodi kao koncept, nCylcle bi uskoro trebalo da se pojavi na tržištu po ceni od 4.000 dolara.(Espreso.rs / Tech lifestyle / Fotografije: Ncycle.net)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media