Google blokirao torent sajt za Chrome i Firefox korisnike (FOTO)

PAZITE ŠTA KLIKĆETE

Google blokirao torent sajt za Chrome i Firefox korisnike (FOTO)

Izveštaj koji se pojavio na Venture Beat ističe da se ovaj problem pojavljuje obično kada je oglasna mreža ugrožena i počnu da stižu zlonamerne reklame
Objavljeno: 17:40h

Korisnicima Google Chrome i Firefox pregledača koji koriste torent sajt KickassTorrents prikazano je malware upozorenje zbog prijavljenih bezbednosnih problema sa sajtom. Ovo će biti popularnije od Facebooka: Znate li šta je Snapchat i zašto je tako kul? (FOTO) (VIDEO) (GIF) Sajt je za korisnike Chrome pregledača označen sa upozorenjem koje kaže da vas "napadači na kat.cr mogu naterati da učinite nešto opasno kao što je instaliranje softvera ili otkrivanje ličnih informacija". Slična situacija je i za korisnike Firefox pregledača.

Printscreen/Kastatus.com

Nejasno je zbog čega su oba pregledača u isto vreme blokirala sajt. Izveštaj koji se pojavio na Venture Beat ističe da se ovaj problem pojavljuje obično kada je oglasna mreža ugrožena i počnu da stižu zlonamerne reklame.

Printscreen/Kastatus.com

To je zato što sajt često koristi više oglašivačkih mreža, a pojedini su specifični za konkretne regione. Ukratno, najmanje jedna Kickass Torrents stranica je pogođena malware-om, kaže Google. (Espreso.co.rs / benchmark.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.