Pošandrcao Majkrosoftov robot! Veličao Hitlera i pozivao na seks! (FOTO) (GIF)

tviter (ro)bot

Pošandrcao Majkrosoftov robot! Veličao Hitlera i pozivao na seks! (FOTO) (GIF)

Robot Tej, koji je glasom tinejdžerke trebalo da pomaže korisnicima Majkrosoftovih usluga, pretvorio se u svoju potpunu suprotnost
Objavljeno: 17:37h

Samo dan nakon što je kompanija Majkrosoft promovisala svog novog "čet robota" za Tviter, morala je da ga obriše jer se pretvorio u zloću koja veliča Hitlera, incest i poziva korisnike na seks. Majkrosoft vam instalira Windows 10 bez vašeg znanja (FOTO) (GIF) Naime, Majkrosoft je kreirao veštačkog robota pod nazivom Tej koji je trebalo da ima glas tinejdžerke i da pomaže korisnicima njihovog servisa. Da bi neko komunicirao sa njom, potrebno je da je pronađe na Tviteru ili da je kontaktira na mrežama Kik ili GroupMe.

Ono što je, međutim, zgranulo tvorce i korisnike je to što Tej od njih traži seksualne odnose i zove ih "taticama". Osim toga, ona je počela da govori da je Buš kriv za teroristički napad na kule bliznakinje u Njujorku 2001. godine.

- Hitler bi uradio bolji posao nego ovaj majmun koji nam je sada predsednik. Tramp je jedina nada. Ponavljajte za mnom, Hitler nije uradio ništa loše. Ted Kruz je kubanski Hitler - samo su neke od rečenica koje izgovara Tej. Ono što je posebno uznemirujuće je to što ovakve rečenice izgovara neko ko bi trebalo da odgovara devojčici. Kao objašnjenje ovakvog "ponašanja" navodi se to što Tej uči konverzaciju od ljudi koji koriste njene usluge, a oni su skloni da govore uvrnute stvari "onlajn".

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.