Jeff Sutherland po prvi put u Srbiji
Džef Saterlend, Foto: Promo

agile konferencija

Jeff Sutherland po prvi put u Srbiji

Jeff Sutherland je glavni govornik Agile Serbia konferencije, najvećeg regionalnog Agile i Scrum događaja, koji se održava 12. juna u Madlenianumu

Objavljeno:

Najpoznatiji Agile profesionalac na svetu Jeff Sutherland dolazi ovog juna u Beograd!

Jeff Sutherland je glavni govornik Agile Serbia konferencije, najvećeg regionalnog Agile i Scrum događaja, koji se održava 12. juna u Madlenianumu.

Osnivač Scrum okvira će posetioce konferencije upoznati sa inovacijama u domenu Scrum-a na kojima je radio u proteklih nekoliko godina, prilagođavajući ga velikim sistemima i organizacijama. Podeliće svoja iskustva iz prakse bazirana na njegovom najnovijim projektima.

Za dolazak Jeff Sutherland-a vlada veoma veliko interesovanje, o čemu svedoče rezervacije karata za predstojeću konferenciju. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljude iz sveta Aglie-a i IT-ja da se uživo sretnu sa čovekom koji važi za živu legendu u njihovoj profesiji, da mu postavljaju pitanja ili diskutuju sa njim.

Agile konferencija
Agile konferencija foto: Promo

Pored njega, na najvećoj sceni Agile Serbia konferencije domaća publika će upoznati i druge istaknute Agile profesionalace. Tehničkim temama će se predstaviti Sander Hoogendoorn, specijalista za mikroservise i atraktivni govornik, zatim David Evans, ekspert u oblasti testiranja sa višegodišnjim iskustvom u praksi i Aino Vonge Corry, predavač iz Danske. Stefan Tilkov će govoriti o organizacionim procesima i ljudima sa tehničke strane, dok će humanu stranu Agile-a predstaviti Riina Hellstrom, kao pionir evropskog agilnog HR-a, da bi priču zaokružio Mirko Kleiner, ekspert Lean Procurement-a. Neki od njih će se pridružiti i interaktivnim diskusijama na DEV sceni. Na ovoj sceni nastupaće i niz domaćih stručnjaka, dok će se na trećoj, EXE sceni, odvijati radionice, za one koji žele da uče kroz praktične primere i studije slučaja.

Ovogodišnja konferencija predstavlja vrhunac ranijih događaja u organizaciji Agile Serbia, ostalo je još malo mesta, tako da rezervišite svoju ulaznicu na vreme. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.