ŠTREBER I TENDERLI POBEDNICI MTS STARTAP UBRZANJA! Evo koji su platforme dobile nagradu od 20.000 evra! (VIDEO)
Prvi tim namenio je proizvod osnovcima koji bi školsko gradivo učili putem interaktivne igre na telefonu, dok drugi tim razvija platformu koja se bavi pametnim ugovorima i blockčejn tehnologijom, Foto: Printscreen

čestitamo

ŠTREBER I TENDERLI POBEDNICI MTS STARTAP UBRZANJA! Evo koji su platforme dobile nagradu od 20.000 evra! (VIDEO)

Žiri od pet članova ocenio je da su ta dva tima pokazala najviše spremnosti da u narednom periodu uspešno izgrade svoje poslovno rešenje i plasiraju ga na tržište 

Objavljeno: 20.05.2019. 15:51h

Timovi "Shtreber" i "Tenderly" najbolji su polaznici trećeg ciklus programa za tehnološke preduzetnike i za platfome koje razvijaju dobili su nagradu od 20.000 evra koju će podeliti.

Prvi tim namenio je proizvod osnovcima koji bi školsko gradivo učili putem interaktivne igre na telefonu, dok drugi tim razvija platformu koja se bavi pametnim ugovorima i blockčejn tehnologijom.

Žiri od pet članova ocenio je da su ta dva tima pokazala najviše spremnosti da u narednom periodu uspešno izgrade svoje poslovno rešenje i plasiraju ga na tržište.

MTS svoj program podrške startapovima sprovodi u saradnji sa Startap akademijom, prestižnim edukativnim programom u oblasti tehnološkog preduzetništva u regionu. Pored novčanog podsticaja koji Telekom Srbije već treću godinu za redom dodeljuje najboljim polaznicima Startap akademije, kompanija timovima obezbeđuje i dodatno mentorsko savetovanje, besplatne servise i podršku prilikom izlaska na tržišta regiona na kojima je prisutna.

Telekom priprema i fond za investiranje u narednom periodu, gde će se više baviti biznis logikom i odlučivanjem ko od startapa može da napravi povraćaj investicije.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media