Nemci provalili: Način na koji pomerate miš otkriva kako se osećate!

Da li se lako iznervirate?

Nemci provalili: Način na koji pomerate miš otkriva kako se osećate!

Sporije pomeranje računarskog miša uz nagle pokrete odaje ljutnju korisnika, zaključili su naučnici sa univerziteta Duisburg-Essen
Objavljeno: 15:59h

Nemački naučnici proučavali su šta način na koji pomerate miš govori o tome kako se osećate i došli su do nekih zanimljivih saznanja. 7 trikova za Viber koje ćete odmah da isprobate! (FOTO) (VIDEO) Ovaj metod pomaže svima onima koji dizajniraju internet stranice, a prodavci ga mogu koristiti kako bi otkrili trenutak u kojem potencijalnog kupca počinje da nervira način na koji funkcioniše stranica. 304 miliona sajber napada u 2015! (FOTO) (GIF) Privatna prava korisnika moraće da se zaštite njihovim davanjem prethodne saglasnosti za praćenje upravljanja računarskim mišem. Naučnici su utvrdili da miš može biti dobar pokazatelj raspoloženja tako što su ispitanicima dali da rešavaju testove inteligencije u određenom vremenskom roku.

Cilj prvog dela istraživanja bio je jedino iznervirati ih jer se zadatak nije mogao da se ispuni zbog toga što je internet stranica bila užasno spora, a na kraju su bili dodatno iznervirani rezultatom da su ispod prosečne inteligencije. Nakon toga sledili su drugi zadaci na računaru, a naučnici su pratili ponašanje iznerviranih ispitanika u poređenju s kontrolnom grupom koja je prošla isti test bez dodatnih frustracija koje je izazvao usporeni računar. Majkrosoft vam instalira Windows 10 bez vašeg znanja (FOTO) (GIF) Osim što su uočili da iznervirani ispitanici sporije pokreću miša, ali uz nagle pokrete u odnosu na kontrolnu grupu, uočili su i da iznervirane osobe pokreću miševe u ravnim crtama ili tek blago zaobljenim putanjama. (Espreso.co.rs / Net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.