Čuva oči u glavi: Ovakve ribolovačke naočare nikada niste videli! (FOTO)

ZA SAJBER ALASE

Čuva oči u glavi: Ovakve ribolovačke naočare nikada niste videli! (FOTO)

Kada imamo pametne zgrade i telefone, zašto ne bismo imali i pametne naočare... A pecaljke?
Objavljeno: 16:40h

Tu je sunce, a tu su i ribe koje treba pronaći, pa zašto se onda informacije koje su bitne pecarošima ne bi našle na naočarima za sunce? Epska borba čoveka s AJKULOM ČEKIĆAROM! (VIDEO) Kompanija Echo Specs osmislila je specijalne naočare koje prikazuju informacije sa uređaja za pronalaženje ribe. Slična sprava već postoji za skijaše, zašto onda ne bi postojala i za pecaroše?

kickstarter.com/projects/echospecs

Podaci iz vašeg postojećeg tragača za ribom na vašem čamcu bežičnim putem se prenose do naočara koje prikazuju dubinu, lokaciju ribe, temperaturu vode i mnogo drugih parametara. Na taj način ne morate da budete vezani za jedno mesto na čamcu.

kickstarter.com/projects/echospecs

Budući da su to i naočare za sunce, one će zaštiti vaše oči od odbljeska vode i štetnog UV zračenja. Sistem se sastoji iz dva dela: naočara sa displejom i bežičnog adaptera za vaš tragač za ribom. Muke jednog kameleona: Kako se odlučiti za jednu boju kad te neko ovako zeza? (VIDEO) U toku je prikupljanje sredstava na sajtu Kickstarter, a navedena cena nikako ne spada među povoljne: 450 američkih dolara. (Espreso.co.rs / Tech Lifestyle)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.