Akcija: I one vole da snimaju!
Foto: Idealno.rs

u vazduhu i na zemlji

Akcija: I one vole da snimaju!

Male su i čvrste, jednostavne i izdržljive. Savršeno leže u ruci. Znamo da su već dugo na tvom spisku želja!

Objavljeno: 11:26h

Stvarno su posebne, kao ni jedne druge, sportske kamere su dizajnirane da ih nosimo na kacigama, biciklima, automobilima. Malene su, izdržljive i užasno jednostavne za upotrebu, a uhvatiće i najluđu avanturu u visokoj rezoluciji.

Znamo da ih želite i znamo kako da vam pomognemo prilikom biranja! Kao i kod svake kupovine, obavezno proverite ponude i modele na Idealno.rs, portalu specijalizovanom za pretraživanje i upoređivanje ponuda svih domaćih veb prodavnica.

Sportske kamere su pogodne za svako godišnje doba, pa konačno sve svoje zimske i letnje avanture možeš da snimaš bez bojazni da će ih pad u sneg ili hladnu vodu uništiti. A uz ovih par koraka kupovina će biti brza, jednostavna i povoljna:

  1. Otvori kategoriju Foto na Idealno.rs – proveri ponudu digitalnih fotoaparata i video kamera u svim najpoznatijim veb prodavnicama.
  2. Instaliraj besplatan dodatak za Chrome – 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs kako bi mogao da pratiš najbolje ponude fotoaparata i kamera dok ih pretražuješ na Guglu.
  3. Proveri ponudu Video kamera – osim sportskih (akcionih) kamera, proveri i ostale modele video kamera.
  4. Obavezno proveri i dodatnu opremu – razni nosači, dodatne memorijske kartice, vodootporna kućišta, dodatna baterija, kabl ili novi punjač – sve je na jednom mestu!

Stabilno i u vazduhu i na zemlji

Sportske akcione kamere su lagane, prenosne, nosive, a najčešće i potpuno vodootporne video kamere koje se mogu montirati na sve i svakoga – od skejtborda, bicikla, drona pa sve do kućnog ljubimca. A svaki novi model je sve manji, lakši i jeftiniji.

Pre nego što počneš da tražiš modele i čitaš vodiče za kupovinu, evo nekoliko naznaka o najvažnijim karakteristikama koje akciona kamera mora da ima. FPS ili frame per second je karakteristika koja definitivno treba da te interesuje – označava broj sličica koje kamera može da snimi u jednoj sekundi.

Neke akcione kamere imaju oznaku 240 FPS, a druge tek 30 FPS. Za statične kadrove manji FPS je ok, ali za verno snimanje neke akcije kamera treba da ima barem 50 – 60 FPS-a. Isto tako, viši framerate omogućava bolji prikaz usporenog snimka što je svakako dobrodošla opcija za prikaz snimljenih akcija.

Što se tiče rezolucije i kvaliteta videa, top modeli akcionih kamera nude snimanje u 4K rezoluciji s 30 ili 60 FPS, ali većina modela srednje klase ima Full HD rezoluciju s različitim rasponom FPS-a.

Nisi baš od akcije? Nema veze!

Ako nisi baš od akcije, ali neke trenutke želiš da zauvek sačuvaš, proveri ponudu digitalnih fotoaparata. Kompaktni digitalni fotoaparati su super izbor ako ne želiš da komplikuješ s detaljnim podešavanjima, a ponuda D-SLR fotoaparata će zadovoljiti podednako amatere i profesionalce.

Digitalni fotoaparati su drastično pojeftinili u proteklih nekoliko godina baš zbog ogromne popularizacije upotrebe kamere na mobilnom umesto pravog fotoaparata. Razlike u ceni između D-SLR fotoaparata i kompaktnih fotoaparata nikada nisu bile manje, tako da se za relativno malo novca može kupiti jako kvalitetna digitalna kamera koja će se isplatiti i dobro služiti i narednih godina.

Genijalni onlajn servisi kao što je Idealno.rs ti omogućavaju da na jednom mestu pregledaš i uporediš različite proizvode i modele kako bi mogao da pronađeš baš onaj proizvod koji zaista odgovara svim tvojim potrebama.

Zašto više od pola miliona potrošača već veruje Idealno.rs?

Zato što je Idealno.rs jedino onlajn mesto koje može zadovoljiti rastuće potrebe sve zahtevnijih kupaca:

  1. Omogućava kupcima da jednom mestu uporede prodavnice i cene proizvoda koje žele da kupe
  2. Redovno objavljuje savete i vodiče za kupovinu proizvoda
  3. Svakodnevno objavljuje sve aktuelne akcijske kataloge i letke svih prodavnica
  4. Može se koristiti na mobilnom telefonu ili tabletu

Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od 2 miliona aktivnih ponuda iz skoro 1000 veb prodavnica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.