Otkrijte: Ovo je najmanja tastatura na svetu, i evo kako funkcioniše! (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

neviđeno

Otkrijte: Ovo je najmanja tastatura na svetu, i evo kako funkcioniše! (VIDEO)

Ukratko: tastatura je sjajna

Objavljeno: 09:22h

Amerikanac po imenu Luis Hilsenteger, voditelj Jutjub kanala "Unbox Therapy", još jednom nam pokazuje novi gedžet. Ovog puta on je za gledaoce otpakovao najmanju tastaturu na svetu.

SVETSKO, A NAŠE: Domaća igrica sa jakom porukom stigla na Steam! (VIDEO)

Na kutiju je lepo naznačeno da u pitanju bežična tastatura i da radi na svim operativnim sistemima. Ipak, mnoga pitanja su za našeg voditelja ostala neodgovorena.

U početku mu je trebalo malo da uopšte shvati za koga bi ova tastatura mogla biti namenjena. Kada je otvorio kutiju, čovek nije mogao da veruje koliko je tastatura zapravo mala. Ovde je usledilo njegovo homoristično promišljanje o celoj stavari i mogućim primenama ove tastature.

Nakon još malo razmišljanja i komičnih scenarija koji su mi prošli kroz glavu, zaključio je da je zaista korisna ne samo hoćete da napište svoje memoare ili roman na telefonu, već i za bilo šta drugo, jer ne morate da kucate po ekranu telefona, već na ipak malo većoj i ugodnijoj tastaturi koju možete poneti svuda, i kucati do mile volje, a da vam se prsti ne ukoče. Pritom, zaista može da vam stane u džep kad se preklopi.

Pogledajte Luisa kako to sve objašnjava na svoj autentični hiperaktivni način:

(Rastko Bojković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.